Serghei Mizil – varsta si averea

Despre viata lui Serghei Mizil s-au scris multe, s-a vorbit in mai toate ziarele online si tiparite, dar luma vrea sa-i cunoasca varsta si averea, desi evident ca astea se schimba de la an la an. Fiul lui Paul Niculescu Mizil a vazut lumina zilei in anul 1954 pe 23 septembrie , deci a implinit deja varsta de 68 de ani si la toamna va avea 69 – cred ca va fi cea mai frumoasa aniversare a sa ( gluma nesarata legata de 69 ). In total familia sa a avut 6 copii, Lidia Niculescu-Mizil sotia membrului CPEX al PCR a nascut trei si alti trei au fost infiati. Serghei Mizil, Lidia si Donca sunt frati naturali, iar Doru a fost infiat primul.

Serghei Mizil – varsta si averea

Daca inainte de Revolutie Serghei Mizil traia din bisnita, dupa ’90 a deschis restaurante – probabil pentru fostii nomenclaturisti –  La Cena și Cena 2, mai nou face reclame la TV, evident dupa ora la care copii trebuie sa faca nani, iar restaurantul ”La doi vagabonzi” a fost al lui candva. Sa fi disparut vagabonzii, sa fi ramas doar unul,, nu stiu – dar baiatu’ lu’ tata s-a lasat de facut mancare la restaurantul cu pricina.

Serghei Mizil a investit si in imobiliare, construind si a vandut la pret bun locuintele. dar are si venituri din pensie, acum ceva vreme se lauda cu 1200 de lei primiti de la stat, pentru munca depusa pana in 1989, in cei 35 de ai de viatra comunista ca nomenclaturist notoriu, alaturi de Nicu Ceausescu si Zoe si alti fii de bastani.

Nascut in Bucuresti, Serghei Mizil este casatorit cu Cora Mizil, a doua sa sotie. Prima nevasta i-a daruit o fata, pe Smaranda.  Avand o avere impresionanta – cel putin raportata la cat a muncit, Serghei se distreaza fara a avea grija zilei de maine. Desi pozeaa in cel mai voinic din zona de nord a capitalei, Serghei Mizil zice ca da doua mii de lei pe medicamnente, din pensia sa de 1200 primita de la statul nostru cel darnic. Evident ca pune bani din afaceri, altfel cum sa se descurce fiul lui Paul Niculescu Mizil?

Serghei Mizil a incercat sa faca avere si din tricouri, nu pe vremea lui „Ceasca”, ci prin anii 2000, cand si-a imprimat chipul de semizeu si a sperat sa dea lovitura. Chiar el spunea intr-un interviu: Sunt treninguri, tricouri și hanorace cu fața mea și cu vorbe pe care le-am spus. Sunt încrustate cu cristale Swarovsky și scrie numele meu pe spate cu cristale. Ma si gandesc ce vorbe de duh erau scrise pe ele.

Afacerea cu haine a lui Serghei Mizil a fost condusa de fata sa, el fiind mai des invitat pe la televiziuni, sa povesteasca aventurile lui din vremea cand taticu il apara de rele [ sau ma rog, de comunisti ]. Pentru renumita colectie s-a apelat la un designer celebru: Alexandru Simedru. Ati auzit de el? Sunt fix 11 mii de rezultate in cautari, articole care cointine numele marelui designer vestimentar. La o cautare exacta, doar 2000 de rezultate si site-ul sau evident. Colectia lui Serghei Mizil lipseste din magazinul sau, mare pacat zic eu.

Serghei Mizil a facut afaceri de tanar, nefiind un adept al socialismului, aducea aparate video si blugi, pe care le vindea numai el stie cum si cui, dar facea bani cu ele, la fel cum a facut si Gigi Becali, doar ca latifundiarul din Pipera a ajuns patron la Steaua, iar Serghei vedeta TV la ore tarzii. Ii merge bine pe Tik Tok, are peste 100 de mii de fani, iar pe YouTube cam 47 de mii. Nu e rau pentru un mosnegel de 70 de ani, nu-i asa?

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *