Dana Budeanu – curiozitati

Toata lumea vrea sa stie ce varsta are Dana Budeanu, ca si cum asta ar conta sau ar spune multe despre creatoarea de moda care e de fapt comentator – politic, psiholog si multe altele, vlogger, blogger, influencer. pentru cine vrea sa stie, Dana este nascuta pe 22 iulie 1979, adica peste o luna va implini 44 de ani, dubla s-ar numi la table. La varsta aia eu ma consideram tanar si in plina putere, dar nu eram la fel de celebru ca fata lui taticu’. Este mamica a doua fete, despre care chiar nu vreau sa scriu, ar fi cumva un gest nefiresc, ele nefiind persoane publice.

Dana Budeanu – curiozitati pe WikiPedia

Maria Budeanu are deja 18 ani, este majora si evident este fata Danei Budeanu si a lui Ioan Radu Budeanu, nascuta pe 22 noiembrie 2004.  Sotul Danei a fost jurnalist, dintr-o familie de jurnalisti – poate asa a prins sotia sa dragul de jurnalism. Sau ma rog, daca Click si cancan pot fi numite presa, atunci am zis corect. La fel de interesanta este si biografia familiei Guțilă, din care provinde Dana, ma si mir ca nu si-a pastrat numele de familie si a preferat sa-l poarte pe cel al sotului ei, de care s-a despartit destul de rapid [ avand in vedere varsta ei ].

Nu o sa credeti, dar sora Mariei, a doua fata a Danei Budeanu, se numeste tot Dana si este geamana ei. Da, este nascuta tot pe 22 noiembrie 2004 si taticul ei este acelasi Ioan Radu. Bunicii celor doua gemene sunt Lucreția  si, Adrian Guțilă. Mai cunoscut este evident bunicul, tatal Danei. Asta pentru ca doar s-a scris – nu s-a dovedit nimic – ca ar fi dat mita, dar macar nu se spuebn ca a si luat. In rest despre sotii Gutila nu se prea vorbeste in presa, mai celebra lor fata atrage toti cititorii.

Putina lume stie ca Dana Budeanu a scris si o carte, sau ma rog doua. Asta pentru ca ambele se numesc Manual de stil, una este pentru doamne si una pentru domni. Nici nu este de mirare, doar este numita ”Stilista vedetelor” desi nu am auzit despre ea la marile evenimente de profil. Alta ar fi discutia daca vorbeam despe Catalin Botezatu, am citit undeva ca intre cei doi ar fi fost candva o idila. Barfe, evident – lui Catalin ii placea de Bianca si nu de Dana.

Dana Budeanu si-a inceput cariera ca designer sau critic de moda, nu este clar care din cele doua, mai degraba ultima varianta ar fi mai plauzibila, dupa stilul ei de azi. Azi o gasim pe YouTube, unde canalul ei Verdict vorbeste despre tot si depsre toate. iar daca nu crezi ca are succes, ar trebui sa te gandesti la sfertul de milion de urmaritori. Alta treaba este ca nu trece de 30.000 de vizionari pentru un clip, dar si asa este suficient ca sa atraga atentia.

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *