Lucreția Guțilă – mama Danei Budeanu

Cititorii nostru au vrut sa stie mai multe despre Lucreția Guțilă – mama Danei Budeanu, cu ce se ocupa, cati ani are si tot asa. Am decis sa va spunem cate ceva despre mama celebrei invitate de la DiGi TV.  Lumea nu se mai intreaba daca Dana mai este sau nu creatoare de moda, vrea sa stie cine sunt parintii ei, daca ar efrati sau surori, ce fac ei in viata privata si cam tot felul de stiri mondene legate de familia Danei Budeanu. Lucreția nu este prea incantata de viata publica a fetei ei, dar ce sa-i faci, unde ati mai vazut copii sa-si asculte parintii?

Lucreția Guțilă – mama Danei Budeanu

Lucreția Guțilă este de profesie arhitect, nu prea auzi despre ea mare lucru pe la televiziuni, mai des se vorbeste despre tatal Danei Budeanu, celebrul de acum Adrian Guțilă, ca a luat mita, ca a facut aia sau aia, oricum nu a fost condamnat ci doar acuzat. A, este vorba de o acuzatie venita tocmai de la ONU, dar ce mai este organizatia aia in ziua de azi? Cat despre afacerile cu Irakul nu mai este azi interesat nimeni. In schimb lumea vrea sa stie totul despre Lucretia Guțilă, este si ea amestecata in afaceri, cine sunt nepoatele ei, camn stiri din astea ar vrea lumea sa citeasca.

Poate ar fi interesant de stiut ca Lucreția Guțilă este bunica Mariei Budeanu, care a implinit deja 18 an, fiind nascuta pe 22 noiembrie 2004. Maria este fata Danei Budeanu, care desi pare mai in varsta, are doar 43 de ani [ este nascuta in anul 1979, pe 22 iulie.  Asta a fost tto ce am gasit pe internet despre familia Danei Budeanu, mama Lucretia si tatal Adrian. Despre Maria Budeanu nici nu trebuie sa vorbim, fiind inca la scoala.

Dana Budeanu a intrat intr-un con de umbra, degeaba mai posteaza ea pe YouTube, are si o invitatie la Digi TV, unde isi mai da cu parerea, lumea e satula de aceleasi idei spuse incontinuu la tv si in mediul online. Noi ca presa ne mai abatem privirea de la ce e important si mai postam si despre influenceri cate ceva, dar nu atat de des cum ar vrea ei.

Lumea ne-a mai intrebat daca se mai marita Dana Budeanu, cum e posibil sa ai aproape jumatate de milion de urmaritori pe Instagram si doar cateva sute de like-uri la postari? ma uitam la o postare de genul Stilul esti tu, la Satu mare, care a strans sub 100 de like-uri. e posibil asa ceva? MAi bine ii merge pe YouTube, unde desi a strans la un moment dat, 256 de mii de urmaritori, are cateva mii de vizualizari. Incredibil pentru un influencer cu prtetentii.

News Reporter

2 thoughts on “Lucreția Guțilă – mama Danei Budeanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *