Romancele domina la Australian Open

Turneul de tenis din Australia a inceput destul de bine pentru romancele noastre, unde evident ca o includem si pe canadianca de origine romana Bianca Andreescu. Stiu ca nu este chiar corect, dar da bine la statistici. Asadar Simona Halep a trecut in turul doi fara probleme, desi eram ingrijorati dupa ce a avut probleme la spate in ultimul timp. Indiferent de ce va face in continuare va avea in buzunar minim 150.000 de dolari australieni. Era si cazul pentru numarul doi mondial, nu-i asa? Nici Sorana Cîrstea nu a avut mari probleme pentru a trece in turul doi al competitiei din tara cangurilor. Din pacate cum ziceam mai devreme de Bianca Andreescu, ea a trebuit sa o elimine pe romanca noastra, Mihaela Buzărnescu.

Romancele domina la Australian Open

Cine nu este obisnuit cu lumea tenisului poate nu a auzit de Mihaela Buzărnescu, dar ea a castigat primul sau turneu ATP in 2018, la San Jose. Cel mai bun loc ocupat a fost locul 20. Nu erau pentru o bucuresteanca de doar 32 de ani. Ati obeservat ironia, da? Pai ce sa mai zicem de Simona Halep, care la 29 de ani are deja in palmares mai multe trofee decat ar visa altele. Evident ca ea a fost o vreme numarul 1 mondial in clasamentul ATA, asa ca nu are rost sa o mai laudam noi.

Nici Sorana Cîrstea nu mai este tanara, a trecut si ea de 30 de ani. bucuresteanca si ea. Nu stim pana unde vor ajunge la Australian Open, dar daca ne gandim la ce conditii au avut de la sosire, orice rezultat este super ok.  Americanca Serena Williams [ 39 de ani – nascuta in 1981 pe 26 septembrie ] vrea sa ne faca zile fripte, nu se lasa domnule de tenis nici la varsta la care ar fi trebuit sa fie bunica. Vorba lui Toma Caragiu: asa-i in tenis, ce sa-i faci? Raspunsul este evident ncsf. Asteptam si restul de meciuri, speram sa ajungem in finala cu doua jucatoare, sa le luam piuitul australienilor!

News Reporter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *