Diana Sosoaca exclusa din AUR

Din seria Diana Sosoaca spune lucruri trasnite azi am avut placerea sa o vedem pe fosta senatoare AUR explicand cum se va distrugea matricea genetica a dacilor cu ajutorul vaccinarii. Din pacate a lipsit Virgil Iantu sa modereze „emisiile” doamnei avocat. Facand mereu galagie doamna avocat si senator de Iasi a reusit sa-i scoata din sarite pana si pe colegii ei de partid, asa ca acestia au lucrat rapid si au exclus-o din randurile lor pe scandalagioaica. Nicio pierdere pentru ei, dar din pacate scaunul moale abia obtinut va ramane al ei pana la expirarea mandatului. O pensie de la stat va primi pentru victoria in alegeri, asa ca pana la noi evenimente dorite de toti, nicio schimbare majora la orizont.

Diana Sosoaca exclusa din AUR: 10 februarie 2021

Am notat mai sus si data excluderii doamnei Diana Sosoaca din randurile AUR-istilor, sa ramana consemnata in istorie. Nu de alta, dar e singura dacă din tara, ar fi si pacat sa nu ramana in amintirea tuturor acest moment istoric. Cand va spuneam noi ca doamna e putin dusă, ziceati ca poate exageram. Uite ca si colegii de partid au recunoscut ca aveam dreptate, acum ar fi bine sa fie dusa putin mai departe de cladirea aceea, ca sigur caldurica din Parlament nu-i face bine.

Calatoria Dianei Sosoaca in barca AUR a luat sfarsit la cateva luni dupa imbarcare, insa este evident ca salariul de parlamentar va intra in continuare in buzunarele largi de senator. Ma intreb ce ar face parlamentarii daca li s-ar da minimul pe economie? Fara cazare, bani de benzina, etc. Sau ma rog, sa fie cazati in camine studentesti, ca tot s-au gandit ei sa le taie gratuitatea la transport studentilor. A fost prea mult, din 2017 cand PSD a decis ca pot calatori gratuit studentii au adus o gaura in buget imensa. A, staul le deconta calatoriile banuiesc, ca primeau bilete. Asta e, fuse si se duse! Cum poti pierde postul de parlamentar? Pai daca ajungi alaturi de Dragnea e posibil, altfel cam NU.

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *