Card Revolut in Republica Moldova

V-am zis deja ca mi-am facut un card Revolut, sper din tot sufletul sa fi facut o afacere buna, nu pentru ca am dat 30 de lei pe card, pentru transport parca, ci pentru ca de fapt gandul meu a fost sa nu mai pierd la schimbul valutar cand merg la casa de vacanta din Ungaria si mereu am probleme cu HUF-ii. Ar mai fi problema livrarii, se pare ca va veni cu posta obisnuita, sper ca nu o sa-l lase la cutia postala si sa-l caut zilnic pe acolo, sar despre asta o sa va zic probabil dupa 16 decembrie. Aici am facut pauza la scris si revin azi pe 10, cand unul din carduri a ajuns pe 6 la Iasi si la Ploiesti abia azi, pe 10. Asa-i de cand PinkPost a preluat scrisorile de la Posta Romana, nici la cutie nu le pun a le e greu.

Card Revolut in Republica Moldova

Asadar a sosit si cardul cu numarul doi, am facut plata cu el, la 120 de lei a cerut parola, la 40 sau 15 nu. Comision zero la plata, super ok pe contactless, deci pana azi e totul ok. Nu am inteles de e vrea sa ai macar 60 de lei in cont. Am auzit ca poti sa ai IBAN de Romania la Revolut, habar nu am cum faci atsa la un cont standard, sau cum se face in general, ca eu am de Lituania. Imi pare rau ca mai am doar 4,22 lei in cont, mi-as fi luat un dolar cu ultimii bani, asa sa fie. Azi un dolar, maine altul si ma trezesc cu cateva mii peste o vreme.

Dar sa revenim la cardul Revolut in Republica Moldova, unde evident ca nu se trimite, asa ca toti isi fac in Romania. Dar cum sa-l folosesti in magazine, fara sa pierzi la fel de mult ca la schimbul valutar? Sincer ma gandeam sa-mi fac card in ruble sau dolari, poate ca iesi acolo cu un 2% mai bine. Fain este ca CVC-ul si Pinul le iei din aplicatie, nu le mai scrii in palma cu pixul, ceea ce  este super.

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *