Mircea Bravo s-a insurat

Mircea Bravo s-a insurat cu Georgiana, de aia l-am si trecut pe raboj pentru impozitul pe darurile de la nunta. Intrebarea este cine-i mireasa, cu ce se ocupa, ce avere are si mai ales daca este insarcinata si de aia s-au grabit sa faca nunta. faptul ca mireasa e mai tanara cu 8 ani ca Mirciulica, nu mai mira pe nimeni, evident ca nu gasea el pe cineva mai „copt” la minte sa se incurce cu el. dar cine-s nasii, ce dar au dat la nunta, astea sunt lucruri care intereseaza pe multa lume, mai ales ca deja au anul de cand si-au pur pirostriile pe cap, deci nu mai are rost sa tina aceste secrete ascunse.

Mircea Bravo s-a insurat

Acum sa fie clar, nu este vorba de un film ( Nunta pe bani ) ci de viata reala, iar mireasa lui Mircea Bravo este Georgiana, profesoara. Iar daca va gandeati ca e profa la gimnaziu sau la liceu, va inselati amarnic, e ditamai profesorul universitar. Cum se mai duce ea acum la studenti, maritata cu Mirciulica, nu stiu, dar asta e treaba ei. Vloggerul a strans atatia bani din internet incat nu doar ca si-a reparat dantura, dar s-a si insurat. Acum probabil are o mica avere, daca o fi primit daruri la nunta si nu a platit impozitele aferente ( poate ca nici nu se daduse legea care impoziteaza darurile de la nunti si botezuri! ).

Acum cu dantura pusa si mireasa in casa, Mircea Bravo este un om facut. Nici nu am curajul sa-l intreb cat ar costa sa ne pomeneasca si pe noi intr-un vlog de-al sau. Probabil ar trebui sa-mi vand garsoniera din Cluj ca sa-l platesc. Georgina Bravo – pardon Popa ( ca asa-l cheama de fapt pe Mircea, un fel de preot ), este o tanara mireasa fericita si curand poate va filma si ea alaturi de bunica din Chinteni, in clipurile – vlogguri le zice mai modern, ca e mai banoasa meseria decat aia de profesor universitar.

O singura nedumerire mai am: cat o costa un dinte in Cluj, daca Mircea Bravo a avut nevoie de sase ani sa stranga banii de dentist? Nu o zic eu, el a dat un interviu dupa nunta si se plangea ca dupa ce a fost la mare si a ramas fara un dinte, a trebuit sa stranga banii de dentist timp de sase ani. Ca sa ma conving o sa ma uit pe sarite pe canalul sau sa vad cand a rezolvat problema.

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *