Bogdan Radulescu, avere, sotie si afaceri

Multi dintre cei care au intrat la noi pe site, au crezut ca o sa le spunem aici despre Bogdan Radulescu, sotul Mihaelei Rădulescu. Nu, nu vrem sa va povestim despre primul sot al vedetei, cel care i-a dat numele de familie, ci despre actorul cunoscut drept Bob. Faptul ca el interpreteaza destul de des rolul de ungur e doar o coincidenta cu faptul ca eu mi-am luat o casa in Ungaria, iar cu ocazia asta poate va zic si o scurta poveste cu experienta lui printre maghiari ( astia de la noi, din Ardeal ). Ideea este ca Bob s-a nascut la Cluj, unul dintre orasele unde gasesti la noi in tara destul de multe minoritati, care chiar daca iti vine greu sa crezi, se inteleg bine ( foarte lipseste, dar se subantelege ).

Bogdan Radulescu, avere, sotie si afaceri

Averea lui Bogdan ( Bob) Radulescu nu e nici in TOP 300, dar este evident ca nici nu e similara majoritatii romanilor, pentru ca omul asta munceste din greu ca sa si-o sporeasca. Ca actor nu-i tocmai usor, dar lui i-a reusit. Si ca sa fie mai clara treaba, sotia lui este pe jumatate unguroaica ( chiar 1/2 sa fie, sau a mai umblat el la procente? ). Daca asa stau treburile, inseamna ca acum copii lui sunt pe sfert maghiari, dar sa lasam calculele si sa vedem ce stim despre averea lui. Bob are o casa mare si frumoasa in judetul Cluj ( nici nu se putea altfel ). Trebuie insa sa recunoasc ca ce scriu eu aici este de fapt o improvizatie, creata in timp ce ma documentez despre Bogdan Radulescu si familia lui.

Multi au crezut o vreme ca Irina Rădulescu este sotia lui Bob, doar ca ea este din Bucuresti si minune, este fiica marelui si regretatului actor de comedie Dem Radulescu. Acum mi-am dat seama ca lumea nu stie ca de fapt pe actor il chema in buletin Dumitru, adica ar fi fost mai corect Mitica nu Dem. Dar sa trecem de la confuzie la realitate, sa aflam cine este sotia reala a lui Bob Radulescu. Ati auzit de Roxana Hulpe sau acum e prima data cand aflati ca exista? Ea este adevarata sotie a lui Bob ( ca sa vezi ce chestie, ma uitam pe Instagram si cineva o confunda pe Roxana cu Irina.

Dar stai, atat de comun este numele asta in Romania, ca de fapt Roxana este cu adevarat impreuna cu Bogdan Radulescu, dar acela este din Iasi! Incredibil cat de usor poti sa cazi in capcana pe interet. Totusi Bob are o fetita, deci are si o sotie, dar cine este de fapt adevarata Irina Radulescu? Ca sa scapam de incertitudine, azi i-am scris lui Bob pe FaceBook, acum speram sa ne si raspunda!

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *