Mintos – pareri, startegii, portofoliu

Vine o vreme in viata fiecarui iantreprenor cand trebuie sa te gandesti in ce sa-ti investesti banii, o idee ar fi Mintos. De ce sa faci asta? Pai pentru ca nu platesti comisioane, ceea ce e ceva rar in ziua de azi, nu-i asa? Dar sa fim intelesi inca de la inceput, nu exista afaceri fara riscuri, mai ales cand e vorba de bani. Aici insa riscul este oarecum limitat, pentru ca daca ai o strategie buna si un portofoliu diversificat in transe de cate 10 Euro, per total iesi oricum bine. Un prim sfat: reinvesteste profitul, ai astfel efectul de dobanda compusa, deci cu suguranta vei depasi inflatia la final de an.

Mintos – pareri, startegii, portofoliu

O chestie faina la Mintos este investitia automata, adica nu mai pierzi tu timpul sa vezi in ce anume sa pui banii tai la treaba, o fac ei printr-un algoritm, care cel putin teoretic ar trebui sa te ajute, pentru ca la randul lor au nevoie de oameni care au bani de pus in platforma lor. Ce ar face ei daca noi astia care am ales sa investim in Mintos am pierde banii in afaceri P2P – adica person to person – asa ca eu zic ca merita sa pui macar 1000 de euro la bataie in platforma.

De ce te sfatuiesc sa investesti in Mintos un maxim de 1000 de euro si un minim de 500? Pai pentru ca cu banii astia nu ai ce face prea interesant in alte domenii, asa ca nu strica sa ai un mic profit fara sa faci nimic. Daca nu iese, nu ai sa ai o gaura prea mare in buget. Daca iese, poate te orientezi spre o suma mai mare investita in platforma si faci rost de ceva bani de concediu.

Dupa ce inveti lectia asta cu investitul banilor si prinzi gustul afacerilor poate incepi si o investitie in actiuni la bursa, ca si acolo e o felie buna. Mai ales daca investesti in indici, ca astia au mereu tendinta de a creste, chiar si in perioade de criza. Pe termen lung deja te-am sfatuit sa investesti in aur si argint, dar aici o sa ai nevoie de rabdare, ma refer la zeci de ani nu la doi sau trei.

Cei de la Mintos mai au o faza care te ajuta sa nu pierzi banii pe termen lung, numita recovery, adica daca ai pierdut o investitie, cumva ea se va recupera in timp, pentru ca platforma are inters sa se intample asa. Sanse minime sa pierzi o suma definitiv, deci invata, citeste despre Mintos si abia apoi pune banii in miscare!

News Reporter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *