Merita sa investesti in online?

Merita sa investesti in online, sa-ti faci un site in limba romana? Vedem cate afisari a avut site-ul nostru in ultima luna, 264.000, nu e rau deloc, in medie ar veni cam 8.500 de unici pe zi care ne citesc. Suntem departe de planul minim de 25.000 de unici pe zi, dar nici sa ai un sfert de milion de vizitatori pe luna nu e rau deloc. Suntem la inceput, nu am depasit primul prag de 500 de articole, deci mai avem de munca mult si bine, dar suntem pe drumul cel bun. Faptul ca lumea vrea sa vada e zicem nou despre influenceri gen Chifoi sau Balanescu arata interesul cititorilor fata de subiectele alese de noi.

Merita sa investesti in online?

Cati bani aduce un site in limba romana? Eu zic ca depinde de nisa, am site-uri are au acelasi numar de vizitatori, dar veniturile sunt de 10 ori unul fata de altul. Adica unul aduce 100 de euro pe luna, altul 1000. Asadar daca ai trafic poti conta pe venituri, dar nu ai cum sa faci un calcul exact. Sa tineti cont ca traficul este 85% de pe mobil, asadar nu faceti designul pe baza PC-ului, vedeti cum arata pe telefon. Mai ales distributia reclamelor, asta e el mai important.

Noi suntem online din 2012, pe TLD-uri romanesti, asadar avem ceva experienta. As zice chiar ca e mai rentabil sa investesti intr-un site decat in BTC, va dau doar un exemplu, am investit cate 50 de euro intr-un site anual si am sos cate 4000 de euro. Mai gasesti asa randament? Culmea ca seamana cumva cu zona crypto, adica nu stii e nisa sa alegi a sa iti scoti banii inzecit. Dar merge si ma refer la site in limba romana, cum este Banimarunti.ro, iar cu ajutorul unui PFA stai linistit si cu faturile catre clienti, deci poti lua ceva venit si din o astfel de abordare.

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *