Hai hui prin lume

Am scris acum cateva ore un articol si l-am amintit pe Mihai Vasilescu, un blogger de succes – dupa unii – din blogosfera romaneasca ( nici macar nu mai sunt sigur ca exista asa ceva. Daca tot vorbeam de promovare, o idee este sa mergeti prin lume ( nu neaparat peste hotarele tarii, e ok si in tara, ca e destul de mare ), iti faci un blog de calatorii si te apuci sa scrii recenzii pertinente, iar daca esti cumva si hipster, eu zic ca deja ai gasit reteta succesului. Pana la urma ce poti face la pensie, daca nu sa te plimbi acolo unde ai visat?

Hai hui prin lume

Ideea mea este sa ajung cand o sa ma plimb 365 de zile pe an, sa scriu recenzii pe un site de calatorii si asa sa traiesc pana la adanci batranete. o fi ridicol, sau mai degraba o iluzie? De ce nu? Ajungi influencer, filmezi pe unde mergi si ce mananci, i-a mers lu’ ala cu saorma si nu-mi merge mie? Vezi de ce e bun Maps asta? Imi arata ca deja am fost in cinci tari si am vizitat 118 orase. La numarul de locatii am dubii ca cifra este exacta, poate e vorba de recenziile scrise, pana la urma nu sunt degeaba Ghid de rangul 6 – habar nu am ce inseamna asta, dar asa imi afiseaza!

Ajung in felul asta si eu la fel de celebru ca Mihai Vasilescu sau mai stiu eu ce vlogger din asta, adica eu nu merit, sau cum? Azi chiar analizam cumva site-ul,  l-am luat la bani marunti cum se zice si ghici ce? Mi-am dat seama ca unul din o mie de romani a trecut pe aici de la infiintare si pana azi! o fi mult sau nu, o fi putin, nu stiu. Dar daca ajung sa ma viziteze unul din o suta de romani, atunci zic eu ca sunt pe drumul cel bun. Dar asta e un vis, nici macar nu ma gandesc ca as ajunge ca bloggerul ala de are un milion de viziualizari pe luna si deja trebuie sa dai 5 euro ca sa-l citesti.

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *