Cât câștigă de fapt un blogger

O gramada de tineri vor sa stie cat castiga de fapt un blogger din acivitatea sa, inainte sa se apuce si ei de treaba. Aici intervin multe necunoscute daca vrei sa afli un raspuns concret si corect, unii nu castiga nimic, doar experienta, altii ajung la mii de euro pe luna, in functie de trafic si de experienta lor in mediul online. Ce stiu sigur, este ca la 1000 de vizitatori poti primi in jur de 10 euro de la AdSense, cu o conditie: sa nu ai doar trafic din Romania. Chiar daca scrii in limba romana pe blogul tau, romani sunt peste tot in lume, asadar poti incasa cam 10 centi de la un vizitator din tara si am primit chiar si 3 – 5 euro de la cei din tari mai dezvoltate. Asta pentru ca reclamele Google sunt personalizate, depinzand de tara de origine a reclamei afisate.

Cât câștigă de fapt un blogger

Articolul a fost inceput prin iunie si a ramas in draft pana azi in septembrie, deci pot sa zic ca am actualizat datele si ar fi cam asa: am cinci nise luate in vizor – in calcul ca sa zic asa. patru dintre ele merg strict pe trafic organic, una merge si/si – adica Social Media si organic. Concluzia? Daca as mai ridica macar o pozitie la fiecare site s-ar ajunge la o linie stabila de o mie de euro pe luna, doar din traficul generat de aceste cinci site-uri, ceea ce zic eu este o investitie pe termen lung rentabila.

Incerc sa fructific Social Media in alt mod, adica continut sponsorizat pe Patreon sau Buy me a coffe, in felul asta cei aproape 250.000 de urmaritori castigati in ani de munca sa poata genera si ei un profit. una peste alta sunt multumit de rezultate, mai ales ca in 2021 din cauza unor probleme site-urile au fost date jos de pe servere, iar acest site este relativ nou, dar deja este in TOP 5 din portofoliul meu. Munca aduce uneori si rasplata meritata ( nu zic bine ), trebuie doar perseverenta si rabdare, banii vin si ei cand nu te astepti. Sau te astepti, dar nu credeai ca se va intampla atat de rapid. Sa ai 100 de euro pe luna dintr-un site nou, la o investitie de cativa zeci de euro, zic eu ca e un randament extraordinar de bun.

Daca investitia ar fi 100% scalabila ar fi super, dar nu e chiar asa. temele pe care scrii le alegi de obiciei din experienta si te bazezi pe felr, care nu este 100% un calcul matematic, dar nici nu poti zice ca e intamplator. Si iata asa a luat nastere articolul cu numarul 400 de pe site-ul nostru! Moment de sarbatorit, cu siguranta!

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *