Gheboasa – nume real

Toata lumea a aflat azi de Gheboasa, pe numele sau real Gabriel Gavriș – traperul de la Survivor – sper ca nu ma insel, poate ca a fost alt mare artist anula sta si eu am facut o confuzie, dar cu siguranta este cel despre care se discuta peste tot legat de evenimentele de la Untold. Eu zic ca baiatul asta de 22 de ani nu merita judecat prea tare, pana la urma sa nu uitam ca avem deja pe unii mai ceva ca el, care azi sunt chiar in jurii pe la antenele lui Voiculescu – daca nu stii cine, iti zic eu – BUG si Cheloo.

Gheboasa – nume real

Gheboasa, cu numele real din buletin Gabriel Gavriș, are 22 de ani si a avut o coplil;arie nu tocmai fericita. Nu sunt fan trap, hip-hop sau manele, ascult rock si muzica populara, sunt fan al muzicii aromâne, mai ascult simfonica si opera, rareori opereta, dar nu ma declar un cunoascator al muzicii, recunosc ca maneslistii au voci foarte bune, dat la trap si hip-hop chiar nu am chef sa le ascult versurile, nu mai zic de liniile melodice. dar ei vand, iar la Untold se vand biletele pe bani, daca nu stiati. Asadar Gheboasa asta are publicul lui, face bani din asta si bravo lui.

Gheboasa a fost amendat cu o mie de lei – putin as zice eu, dar daca asa prevede legea e ok, sa nu fim fatarnici – ca uite copii au auzit ce canta ( pai copii aia au fost dusi acolo de parintii lor, iar versurile erau cunoscute de toata lumea prezenta. Asa ca eu zic ca subiectul Untold este inchis pentru mine, am inceput articolul acum trei zile si uite ca am decis sa-l scriu pana la capat. Nascut la Târgoviște, Gheboasa zis Ghebe – astea sunt din cate stiu niste ciuperci – a fost parasit de mama sa, apoi de la un an a stat cu familia adoptiva ( aici nu stiu ce ar fi de comentat, o fi fost bine, a avut o viata mai buna decat la orfelinat, etc. ).

Deasi Gheboasa a fost abandonat la nastere, apoi infiat – sau ma rog, de fapt luat in plasament, la sase ani a fost dat inapoi tatalui sau, fiind deja botezat Gabriel, are o iubita de putin timp, o duce bine si cam asta ar fi de spus intr-un prima rticol despre el, dac aluema o sa vrea sa stie mai multe, sa discutam dspre el si viata lui, despre avere sau mai stiu eu ce, nu trebuie decat sa comentati si vom sti ca subiectul este pe gustul vostru – nu neaparat si parerea mea trebuie sa coincida cu a voastra!

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *