Cine a fost prima sotie a lui Serghei Mizil

Am auzit ca de curand Serghei Mizil a fost declarat cel mai urat barbat in viata, sincera sa fiu nu inteleg de ce ( a, stai acum am citit cu atentie – in viata, adica la cei 69 de ani pe care-i va implini in septembrie, nu gasesti altul ca el viu ). Faptul ca sotia sa actuala, Cora Niculescu – Mizil l-a acceptat, e treaba ei, dar cine a fost prima sa sotie – cu care a fost casatorit de doua ori? Fata cea mare Smaranda Niculescu Mizil este din prima casatorie, cea cu Adriana. Fat Frumos din Mizil a avut noroc de doua neveste frumoase – in comparatie cu el sunt zane si azi!

Cine a fost prima sotie a lui Serghei Mizil

Pe langa Smaranda, Serghei Mizil mai are o fata, pe Ana, impreuna cu actuala sa sotie Cora. E posibil sa fi incurcat eu fetele de la cele doua sotii, de fapt prima e cu a doua sotie, iar cea de a doua este cu prima sotie, din al doilea mariaj. Le-am incurcat, asta e – omul a avut de fapt doua sotii si a fost insurat de trei ori, cum sa nu te incurci? De exemplu socrul lui Serghei Mizil a fost regretatul Gheorghe Marcu, daca ati auzit de el. A fost general si mai mult de atat, se ocupa cu chestii despre care e mai bine sa nu stii ( cum cu ce? pai daca era subalternul lui Pacepa, ghici ciuperca ce-i? ).

Uite asa, mai sapi pe ici si pe colo, mai afli cate ceva despre oameni si locuri pitoresti din Romania de azi. Acum ca cel putin teoretic stim cine a fost prima sotie a lui Serghei Mizil, faptul ca au reusit sa divorteze de doua ori – mare treaba si asta, dar mai ales faptul ca stim ca are o sotie tanara si frumoasa ( evident ca totul fiind relativ, in cazul dat discutam relativ la Serghei – parca v-am zis ca a fost ales cel mai urat barbat ( aici avem doua sensuri, alegeti voi unul ) in viata – sau din viata, sincer iar m-am incurcat in cuvinte, termeni si date.

La final o intrebare: Serghei Mizil sustine ca s-a descurcat singur in viata, eu doar intreb – sa profiti de pozitia lui taticu inseamna ca ai facut singur ceva? Dar faptul ca esti ginerele unui fost general – Gheorghe Marcu – tatal sotiei sale Cora, subalternul lui Pacepa – o fi asta intamplator? Simple intrebari cu raspunsuri la fel de simple.

News Reporter

2 thoughts on “Cine a fost prima sotie a lui Serghei Mizil

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *