Alexandru Bordea te invata gratis sa faci bani

M-am inscris la webinarul gratuit a lui Alexandru Bordea ca sa invat cum pot sa fac 1000 de euro in trei luni – titlul nu imi spune prea multe, voi afla peste trei luni cum sa castig o mie de euro? Sau poate imi trebuie trei luni sa invat, sau poate ca am ceva de facut si peste trei luni de munca o sa pot castiga mia aia de euro? Sau o fi vorba de un venit lunar de o mie de euro, sau la fiecare trei luni, sau cum? Evident ca va trebui sa am rabdare sa urmaresc trei werbinarii ca sa aflu raspunsul.

Alexandru Bordea te invata gratis sa faci bani

Am inceput cu multe intrebari despre webinarul lui Alexandru Bordea in care te invata gratis sa faci bani – online, sau offline, asta inca nu s-a lamurit. Stiu insa un lucru, omul si-a mai adaugat in lista un numar de telefon si un email, pe care le va bombarda cu tot felul de chestii inutile, in care se promoveaza. Asta in afara de ce promisiuni o sa mai adauge, la finalul carora imi va vinde ceva – un curs, o inscriere la o academie de-a lui, secrete doar de el stiute si pe care le gasesti pe orice site si canal de YouTube de profil.

mai ciudat este ca nu prea il cauta lumea pe Alexandru Bordea pe internet, sa fie cumva o eroare de-a mea in vechiul articol scris despre el? Uitasem ca l-am scris, oricum acesta aduce ceva noutati – cu conditia sa nu uit sa ma uit la webinar ( doar e gratis ). Ce stiu este ca investeste mult in promovare, deci are de unde – iar asta e bine zic eu. Averea lui Alexandru Bordea trebuie sa fie mare, asa ca ce sa-i doresc: la mai mare!

De unde stiu chestiile astea despre Alexandru? Pai am experienta, am patit-o cu multi, un exemplu ar fi doamna Roxana Borz, un alt influencer – care de obicei ne spune despre psihologie, nu departe de treaba asta cu facutul banilor repede si usor. Ce cred eu ca se va discuta la webinar? Pai despre motivatie, incredere si persevernta. Ca asta ne vand toti, iar cum o sa fac o vizita in republica Moldova, poate facem o emisiune impreuna – lansez o provocare – domnului Alexandru Bordea, el ca fi politistul bun si eu cel rau sa Gica Contra. Am mari dubii ca va accepta provocarea, dar daca o fi sa pierd, promit sa va spun.

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *