Alexandru Bordea – pareri

Nu stiu cum am eu bafta asta, dar tot felul de vedete imi apar in fata: Alexandru Bordea este cea mai noua aparitie pe WikiPedia, FaceBook sau YouTube, pe unde ma invart dau de el si de invitatiile la facut bani cu lopata ( toptanul. sacul, etc. ).  Pana la urma sa stiti ca o sa ma apuc si eu sa studiez putina educatie financiara, ca prea usor pare a fi sa faci bani online pana nu mai stii sa-i numeri. Atatia influenceri s–au facut academii, scoli online ca nu mai stii la care sa te inscrii prima data.

Alexandru Bordea – pareri

In mod evident nu-l vei gasi pe Alexandru Bordea pe WikiPedia, te las pe tine sa afli – sau sa ghicesti – de ce. Ma uit si nu-mi vine sa cred, omul ne spune ca are 150 de persoane la mentorat, o fi mult sau o fi putin? Ma uit pe site-ul sau si imi dau seama ca poza e veche, de anul trecut, deja sunt 17 ani de experienta, au mai venit 30 de antreprenori sa-l asculte cum se fac banii online – sau offline, ca e tot aia, bani sa fie. Adica acum sunt 180 de atreprenori care stau cu gura cascata sa afle de la Alexandru cum si ce trebuie sa faca, cum sa-si seteze mintea ca sa fie si ei antreprenori de succes.

Fara sa ma inscriu la cursurile lui Alexandru Bordea stiu ca pentru a face bani, trebuie sa muncesti, sa investesti in formarea ta ca viitor antreprenor de succes, dar mai ales ar trebui sa ai un mentor [ nu stiu daca asta inseamna ca el te supervizeaza gratis sau pe bani, ia un procent din viitoarea ta afacere sau investeste in tine bani ]. va ziceam ca toti isi fac universitati, ati auzit probabil de Evenda – da, seamana cu Endava – dar nu e. Domnul Bordea este fondatorul companiei – care ce sa vezi, azi figureaza ca inactiva [ S.R.L. EVENDA GRUP ], o super companie cu venituri zero si pierdere de numai 500 de lei. Cum sa faci profit fara sa ai venituri, ei asta da lectie de marketing!

De fapt firma la care Alexandru Bordea a fost fondator s-a lichidat in februarie 2023, deci cam asta e treaba cand te ocupi de altii in loc sa faci bani din propria afacere. pe de alta parte la Angry Business i-a mers bine, deci una peste alta Alexandru este pe plus. Nici nu se putea altfel as zice eu. la postarile pe Instagram am vazut ca are si cate 10 like-uri, ceea ce zic eu ca e laudabil. Mai ales ca sunt peste 3 mii de urmaritori, revin cu noi impresii si observatii pe tema asta, azi am vrut doar sa va anunt ca m-am apucat de studiu. Iar cand promit ceva, ma tin de cuvant.

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *