Fan Courier si Revolut

Pana azi nu am avut niciodata probleme cu cardul Revolut, dar cum nu trebuie sa zici niciodata – niciodata, iata ca am comandat al dolea card metal de la Revolut si ghici ce? Nu a ajuns, pentru ca baietii de la Fan Courier nu lasa aviz in cutia postala, nu raspund la telefon decat dupa 40 de minute de asteptare, iar ca sa fie pachetul complet, socotesc cele 7 zile de la data la acre fac ei AWB-ul la Bucuresti, chiar daca ajunge la Iasi a doua zi, apoi trimit evident fix la 7 zile, desi fac AWB-ul de retur cu doua zile mai devreme, daca e posibil sambata. Nu zic ca au servicii de slaba calitate cei de la Fan Courier, ci doar ca eu am avut deja doua experiente neplacute cu ei.

Fan Courier si Revolut

Prima experienta neplacuta legata de cardul Revolut si ei de la Fan Courier a fost intr-un oras de provincie, dupa 7 zile merg la ei si zi ca nici pomeneala sa fie pachetul la ei, minune insa, desi au deschis ghiseele la 2 ore de la ora afiasata la program [ora 9 ], deci la 11, pachetul zacea pe raft, fara sa fiu anuntat ca a sosit. Daca nu mergeam eu la ei, a doua zi se trimitea retur, pentru a ghici ce? A stat 7 zile la ei, chiar daca o zi era in Bucuresti si in ultima zi era deja expediat la sursa. Atunci am avut noroc, acum insa a fost la fel, doar ca nu am alergat eu suficient de repede.

Ma intreb daca ar exista Revolut in Moldova ar fi la fel, sau moldovenii sunt mai constiinciosi. Oricum concluzia mea este ca nu voi apela  niciodata la Fan Courier, indiferent ce fel de servicii as avea nevoie. Cu siguranta ii doare-n cot de asta, chiar daca au pierdut nu unul ci 10 clienti – eu si prietenii mei. Ideea e ca am comandat al doilea card metal de la Revolut, are ghici ce? Tot ei o sa-l aduca. Am pus si telefonul pe adresa, cine stie, poate cineva se prinde si suna inainte sa faca retur la card de data asta. O sa stau cu ochi pe AWB ca pe butelie, sa stiu ca o sa primesc cardul si o sa-l folosesc si fizic la ATM, pentru ca e pacat sa nu scot gratuit valuta in afara tarii, in limita a 3000 de lei. Nu e mult, dar castig 2%, fata de varianta gratuita, unde a doar 800 de lei, adica 160 de euro. Mult mai convenabil este sa scoti 600.

Am si eu si sotia card metal de la Revolut, putem scoate de la ATM 1200 de euro lunar, a costat 1000 de lei afacerea, dar am si 1% cash back, ca sa fiu amuzant o sa zic ca luna trecuta in 2 saptamani am recuperat 1 leu! Merita investitia? Evident ca nu o sa stau eu la aeroport la VIP, dar cum am nevoie de cash in fiecare luna, mai mult: schimb cel putin 1000 de euro in cateva valute, iese cam asa – am 440 de euro in plus pentru manevra, cu 2% ar fi exact aia 45 de lei pe care oricum i-am dat pentru abonamentul metal.

News Reporter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *