Eroare conectare la SOLO

Era o chestiune de timp pana clientii SOLO se vor confrunta cu o eroare de server, de data asta este vorba de 502 [ Bad gateway ], nu este o chestie grava, probabil ca serverul lor este suprasolicitat. Noi folosimn serviciile lor, deci putem sa dam o parere avizata, suntem multumiti de serviciile lor, ne-au infiintat PFA-ul, ne-au depus declaratia unica pe venit si au cerut in numele nostru certificatul TVA intracomunitar. Pe acesta din urma l-am ridicat personal de la ANAF, asa e legea – nai ce sa-i faci ( ncsf). Hai sa fim seriosi, cine iti mai presteaza azi servicii la 89 de lei lunar?

Eroare conectare la SOLO

Numai cine nu s-a ocupat cu gestionarea unui site nu stie ce inseamna traficul pentru serverul unde este hostingul domeniului tau. Eroarea 502 nu este una grava, Bad gateway inseamna ca cererea ta a ajuns la server, dar dureaza prea mult ca ea sa fie procesata, evident cel mai frecvent fiind vorba de prea mult trafic, suprasolicitarea serverului. Azi SOLO inseamna pret mic si servicii de calitate – discutabil ce inseamna asta, dar ei ofera minimul necesar unui PFA mic, la un pret minim.

Deci sa nu ne panicam, chiar daca SOLO a dat eroare la conectare – 502 [ forma e diferita la afisare in functie de browser ], cu siguranta maine va fi ok. Mai dati si voi refresh din cand in cand, daca va pricepeti puteti sterge memoria cache la browser, dar oricum o sa mearga si de la sine curand. Ati mai patit chestii de genyl asta cand ati vrut sa va conectati la contul vostru de la SOLO? Hai sa impartasim experientele, ajutam pe multa lume daca se gasesc cat mai multe informatii independente despre o anumita firma, serviciu.

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *