Probleme deschidere cont Revolut Lite in Moldova

Desi teoretic Revolut a venit in Moldova cu varianta sa light, sunt ceva probleme, in general la conectarea cu cardul sau contul bancar moldovenesc. Am incercat azi sa facem un cont cuiva in Chisinau, pe langa faptul ca al sau iPhone era in limba rusa, ne-am blocat la introducerea adresei [ ce-i drept nu sunt sigur ca trebuia introdusa adresa de acasa si nu cea a bancii ]. Cardul de la Moldindconbank nici vorba sa poata fi adaugat, contul atasat nici atat – sau ma rog, adresa pe car eo mai cerea la finalizare. Nu pot sa zic un verdict acum, mai studiez problema, dar nimic nu este usor peste Prut.

Probleme deschidere cont Revolut Lite in Moldova

Nu am crezut ca dupa ce am deschis fara probleme trei conturi Revolut pentru intreaga familie, o sa ajung in Moldova si nu o sa reusesc din prima incercare. Aplicatia s-a instalat, desi nu am gasit varianta Revolut Lite care se zice ca este pentru Moldova.  Am gasit in lista de aplicatii doar pe cea clasica, cea pentru minori < 18 ani si cea pentru afaceri ( business ). Deci ramane problema in studiu, sa vedem de ce merge – sau de ce nu merge instalata aplicatia in Moldova – mie imi pare in browser mereu prefixul de Romania si abia apoi aleg Moldova, fara a mai zice ca nici MDL nu gasesti in lista de monede.

Poate ca doar anuntul a fost facut dar pana cand se vor semna toate hartiile oficiale mai dureaza, nu am gasit nici aplicatia Revolut light, nici leul moldovenesc in lista de monede, deci teoretic nu-i pot obliga pe moldoveni sa faca schimburi valutare zi de zi [ opinie personala – pentru ca asa cum stim deja, in weekend se aplica comisioane la schimbul valutar, pe langa ratele de schimb la plata in magazine la POS-uri ].  deci sunt probleme care se vor lamuri in zilele ce urmeaza,  Sunt sigur ca imediat ce va apare in lista de valute si leul moldovenesc [ MDL – desi mie imi apare tot leu ca si la ROL ] la tranzactii, vom avea si varianta moldoveneasca a aplicatiei Revolut.

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *