Mi-am luat noul Duster

Mi-am luat noul Duster pentru servici ( scarbici ar spune Horia, dar nu ma iau eu dupa el ), asta desi detinem doua SUV-uri in familie, dar ne mai uitam si la costuri. Daca ar fi sa-l compar cu un Kodiaq din 2021 sau un Escape din 2018, as zice ca e mult sub. Al sectiunea auto am acum 5 articole, asta pentru ca noi femeile nu ne prea pricepem la masini, dar avem pretentia sa ne dam cu parerea. Compania a decis ca meritam o masina de serviciu sub 20.000 de euro, deci la echipare e clar ca vom avea standard. Cum nu o platesc eu, nici pretentii nu pot sa am.

Mi-am luat noul Duster

Va ziceam acum ceva vreme ca printre cele mai bune masini cu 7 locuri se numara ursul meu de la Skoda, e mare, se misca bine si este dotat mai mult decat satisfacator ( de la parbriz incalzit si pana la tempomat adaptiv. Senzori paracre fata si spate, pe scurt aproape tot ce ti-ai dori. Plus un portbagaj generos. La eleganta merg inca pe varianta Ford Kuga, piele si materiale peste medie la interior. Mai slab la dotari, nu sunt incantata de infotainment, dar sa nu uitam ca vorbim de o masina din 2018. Noul Duster 3 e ok, cel putin din prezentarea de la Renault. Va zic mai multe cand soseste, iar data nu e sigura, au facut doar precomanda, nici pretul nu-l stiu inca.

Avand in vedere ca au optat pentru Duster-ul 4 x 4, va avea o garda la sol de 217 mm, poti face un mic garaj sub ea. Asta se si cerea la firma, o masina de teren de mic litraj. Nu ca ar conta prea mult, pentru ca va fi varianta Hybrid, deci oricum are in consum mic, sub media altor masini din clasa ei. Sau poate ca nu e chiar asa, o fi varianta cu motor de 1 L si GPL? Ar fi in stare sa-mi faca surpriza asta ( neplacuta as zice eu ).

Daca ma intrebati pe mine as fi vrut un Duster Hybrid de 140 CP, pentru ca ala este echipat cu un motor termic de 1,6 L – ceva mai bun decat ala pe gaz. Doar ca varianta asta nu are 4×4, prin deductie logica ar fi vorba sa-mi cumpere varianta MHEV 48V si 130 CP. Cred ca le-am cam incurcat, dar nu conteaza, ca eu voiam doar sa ma laudf cu noua achizitie, ar fi fost ok sa o primesc de Mos Craciun, dar slabe sunt sansele anul acesta sa mai vina ceva in parcul auto de la bani marunti. Dupa ce vine vom lansa si canalul de YouTube, cu un drive test cu noul Duster.

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *