Cele mai bune mașini cu 7 locuri

In 2023 lumea ar vrea sa stie care sunt cele mai bune mașini cu 7 locuri, iar eu care am avut deja doua modele din acest top, cred ca pot sa-mi dau cu parerea in cunostinta de cauza. Prima intrebare este la ce-ti trebuie cele 7 scaune la o masina de familie? Eu am avut un Seat Alhambra din 2002 si un Kodiaq din 2021 ( pe asta il mai am ) si va zic sincer: perchea de scaune din spate mai mult m-a incurcat decat sa ma ajute. Eu si sotia stam pe locurile din fata, iar cei doi copii stau lejet pe cele din spate, ramane suficient loc pentru al cincilea pasager, deci inca doua locuri nu m-au ajutat prea mult in cei 21 de ani.

Cele mai bune mașini cu 7 locuri

Daca ai bani si vrei una dintre cele mai bune masini cu 7 locuri vei alege de la Volvo sau Audi, sau evident una dintre cele mai mari SUV-uri de pe piata acestei categorii, Land Rover Discovery. cine vrea un minitanc ieftin poate alege o Skoda Kodiaq cu 7 locuri, desi eu va sugerez sa va ganditi de doua ori inainte sa dati un ban in plus pentru inca doua scaune. De ce? Pierzi la spatiu din portbagaj, o sa-ti ramana loc doar pentru doua plase mici cand mergi la piata, sau vei sta cu scaunele mereu stranse.

Asdar ai mai sus un mic top al celor mai bune masini cu 7 locuri in 2023, desi revenind la VW Sharan, Ford Galaxy sau Seat Alhambra, noile modele sunt mai mici decat cele produse pana in 2010. Masina mare, inseamna o masina grea, deci la motorizare as recomanda diesel, desi mie personal imi plac motorizarile pe benzina ( cutie manuala sau automata, depinde de preferinta ). Ar mai fi de adaugat un Peugeot 5008 sau Renault Grand Scenic.

Lista masinilore cu 7 locuri e lunga, eu am amintit doar pe cele pe care le cred eu ca fac parte din categoria celor care merita cumparate, asa cum ziceam, eu am detinut doua astfel de masini si nu as mai lua variante cu 7 locuri, cele cu 5 fiind suficiente pentru orice familie ( acum stai si te gandesti, unde sa cari tu inca sase pasageri? In vacanta ai nevoie de spatiu pentru bagaje, nu de un microbuz ). Maui degraba daca vrei loc pentru pasafgeri as alege un Vito din asta cu noua locuri, refacut pentru 7 – evident costa bani si mai trebuie schimbat si certificatul de inmatriculare.

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *