Suntem online de un an si jumatate

Site-ul nostru bani marunti a trecut pragul celor 18 luni de cand este online, hai sa vedem cum stam in statistici. o fi mult sau nu, 280 de mii de afisari ale paginilor in cautari eu zic ca este ok [ este vorba de fapt de accesari, dar cred ca ati prins ideea ]. Majoritatea vizitatorilor vin de pe telefoane – desi la dispozitiv mobil ar intra si tabletele, dar ele vin separat in statistici. In schimb veniturile au venit de la doar 0,64% din vizitatori. Slab as zice eu, avand in vedere ca pe general, adica la toate site-urile avem CTR de 10% – bunicel in opinia mea.

Suntem online de un an si jumatate

Am creat site-ul bani marunti in 2021 in ideea de a discuta mai mult pe nisa financiara, dar foarte repede am inceput sa scriu mai mult despre alte domenii, iar la final nici macar nu mai stiu sigur daca numele ales este cel care ar fi trebuit. Oricum ramane un proiect de suflet, alaturi de altele – mai noi sau mai vechi. Metricii site-ului sunt ok pentru vechimea sa, mai ales ca au crescut in mod natural. deja avem o colaborare pe termen lung, sa vedem daca peste sase luni se va trece la alt nivel, asa cum au promis clientii nostri.

Printe alte articole am scris si despre Iulia Mîzgan, fara sa stiu ca sunt destui care vor citi articolul respectiv. Daca era despre Tudor Chirila as fi inteles, dar despre sotia sa, nu prea vad de unde vine interesul. Asa a luat nastere rubrica despre vedete – mai cunoscute sau mai putin, presimt ca o sa scriu si despre Dianna Rotaru, vedeta noua de la Antena 1, venita tocmai de peste Prut. Sau despre fostul ei coleg de platou – Petru Chicu, care nu stiu cum gateste ( ma rog, am gustat din preparatele gatite de el, dar nu am ramas impresionat, trebuie sa revin – poate ne invita la o masa gratuita, unde sa ne facem o parere ).

A, ca sa fie clar, nu am fost la Restaurantul lui Petru Chicu ci la mosia sa din sectorul Ciocana, o gradina mare si frumoasa unde de obicei se organizeaza evenimente – chiar ma intreb de ce nu ar fi si o gradina de vara acolo, unde lumea sa mearga sa stea la o terasa in aer liber. Probabil o fi vorba de drumul de acces, unde daca nu ai un SUV cu siguranta ai sa simti fiecare gropicica ( chiar si de pe zona asfaltata ).

Nu sunt 100% sigur ca restaurantul KIKU Steak & Wine este a lui Petru Chicu, dar asa se spune. oricum din peste 600 de recenzii a obtinut o nota de 4,7 ( as zice eu ca a trecut clasa, dar nu cu medalia de aur sau cu coronita ). Maine auzi ca Anatol Melnic si-a deschis televiziune, ssau mai stiu eu ce vesti vin din Basarabia.  Oricum, ca sa inchei partea despre chef-ul Chicu, am inteles ca deja are doua restaurante, nu doar unul. Am sa aflu eu secretele de la ei din culise, inclusiv de ce a plecat Dianna Rotaru in Romania.

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *