Cum le merge celor de la SOLO?

Baietii astia de la SOLO au facut treaba buna, au prins un investotor si si-au pus aplicatia pe picioare, iar acum castiga ( bine, asta e venitul, nu profitul ) peste 100 de mii de euro lunar. Asta inseamna peste un milion pe an, ceea ce nu e deloc rau, nici pentru ei si nici pentru investitori. Adica au cerut cam 175.000 de euro si au primit banii si au cedat doar 25% din companie ( asta a fost una din oferte ), este mai mut decat sperau cei doi antreprenori aflati la inceput de drum. Din prima clipa au situat afacerea la 700 de mii de euro ( 100% ).

Cum le merge celor de la SOLO?

Eu zic ca si-au scos investitia initoala de 175.000 de euro de mult, sper sa isi pastreze si tarifele, iar daca vor diversifica oferta – adica de exemplu sa se ocupe si de PFA-urile cu angajati ( chiar daca vor creste tariful in cazul acestor intrerinderi ), ei bine asta ar fi chiar raspunsul cerut de piata si zic eu ca nu vor mai avea concurenta in Romania in urmatorii 10 ani.

 În numele celor peste 6.500 de PFA-uri cu care lucrăm, vom trimite un punct de vedere către autorități, solicitând amedarea propunerilor într-un mod echitabil și previzibil pentru antreprenori și soloprenori.

As zice doar atat: baietii astia au prins o nisa perfecta, firme mici cu bani putini dar care au de rezolvat o problema: contabilitatea unui mic PFA. Nu pot decat sa ma bucur ca o idee atat de simpla si-a gasit in sfarsit o cale spre realizare. Sa ajungi intr-un an la performanta lor nu e usor. Sunt sigur ca si reclama dela TV a jucat un rol important, dar am inteles ca fondatorii au investit in SOLO un milion de euro, iar la momentul aparitiei la PRO TV aveau deja 4000 de firme infiintate prin platforma lor.

Faptul ca azi SOLO ii are ca parteneri pe Dan Șucu și Sebastian Dobrincu este evident o garantie ca lucrurile vor merge bine, iar ce ma bucura si mai mult este ca fondatorii au inca cei 75% din afacere in mainile lor. Sa vedem unde ne vom vasi peste inca un an, pentru ca 2024 va fi o provocare pentru toti detinatorii de PFA. Deja se pare ca a avea un SRL devine mai rentabil, mai ales daca vorbim de cifre mari – ma refer la cifra de afaceri si evident la profit. Gasiti la noi pe site o analiza in acest sens, cine doreste o poate citi si vedea in cifre care este diferenta dintre PFA si SRL in zilele noastre ( ca sa fiu putin plastic ).

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *