Cum am facut primul milion

Cum am facut primul milion de euro/dolari este intrebarea anului 2023, asa ca am sa va spun in cateva randuri. daca vrei sa ajungi milionar depide doar de tine, sau de moneda in care vrei sa faci banii astia. Uite, daca in loc de lei, euro sau dolari alegi HUF – forintul unguresc, este de cateva sute de ori mai usor. Adica ai nevoie de doar 2700 de euro, iar eu am banii astia, deci sunt cu adevarat milionar. DA, stiu ca te-ai desumflat, credeai ca am facut si eu ceva mai interesant decat o simpla gluma inr-o zi se marti. Dar daca iti zic ca am si o ditamai casa in Ungaria, de 20 de milioane de forinti, ce mai zici?

Cum am facut primul milion

Asadar raspunsul la intrebarea din titlu s-a lamurit, primul milon de forinti l-am facut schimband EURO la cursul BNR cu Revolut. dar hai sa analizam putin treaba asta si serios: sa zicem ca ai vrea s afaci un milion in 10 ani, adica 3650 de zile sau mai exact 274 de unitati valutare intr-o zi. Pentru o luna ai nevoie de 8.220 de lei sa zicem. Nu pare prea mult as zice eu, pare chiar rezonabil, dar cum sa-i faci si sa nu-i cheltui [ unii au pensii mai mari de atat! ]. Daca lei nu-ti plac si vrei sa treci la EURO, inmultesti cu 5 si gata, iaca si milionul de euro. Sau ma rog, dublezi sau triplezi perioada, deja o sa para mai rezonabil.

Un om are nevoie de maxim 10.000 de euro pe luna ca sa fie pe deplin acoperit pentru orice vis – mai extravagant sau mai pamantesc. Nu visa sa strangi banii astia in safe-ul de la Revolut, eu am dat 100 de euro si am strans din cash back cinci! Da, mai am o luna sa fac anul la planul metal, pare sa trec la planul ULTRA? nici nu-i scump, e doar 220 de lei pe luna! Adica cat ala metal, dar pe patru sau cinci luni insumate. Ce obtii? Experienta poate, transferuri internationale gratuite, 7.500 de lei retragere de la bancomate fara comision – cand am vazut ca poate nu ia Revolut, dar ia banca – am cam ramas dezamagit.

Concluzia mea: sa faci primul milion de orice ai fi el e greu, chiar si urmaritori pe Tik Tok nu e usor, dar cand vine vorba de bani e si mai greu. A, poti a incerci ceea ce recomanda mereu influencerii astia de TOP – dobanda compusa, dublezi suma in fiecare zi/luna/an. Eu incerc sa fac asta cu traficul pe site, nu-mi iese ( inca ), dar studiez, scriu si sper. Acest articol este scris la caterinca, ca sa nu spuneti ca nu v-am spus! Poate ca ar trebui sa pun (P) la publicitate si la asta un (C)?

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *