Ce mai face Elon Musk?

Elon Musk o persoană contrversată în lume. Multe persoane iși doresc ce are el, mulți îl invidiază, alții îl judecă, unii îi cer ajutorul… chiar si soțiile aparatorilor de la Azovstal din Ucraina i-au cerut ajutorul pentru ași salva soții din ghearele rușilor.
Cert este, că Elon Musk cu averea lui si activitatea lui poate schimba si face multe lucruri.

Ce totuși mai face Elon Musk?

Elon Musk a depus o cerere reconvențională împotriva Twitter după ce rețeaua de socializare a cerut să-l cumpere.
Omul de afaceri a cerut instanței să nu dezvăluie detaliile cererii sale.

La câteva ore după anunțarea datei de începere a procedurilor, Elon Musk a depus o cerere reconvențională împotriva companiei la cererea Twitter.
Musk a cerut instanței să păstreze private detaliile procesului său, dar, după cum notează CNBC, regulile permit ca o versiune editată să fie postată cu detalii confidențiale ascunse. Probabil va fi disponibil public în viitorul apropiat.

Poate vrei sa stii si Ce varsta are Dana Budeanu, citeste articolul

La mijlocul lunii iulie 2022, Twitter a intentat un proces prin care i-a cerut lui Elon Musk să finalizeze afacerea și să cumpere compania pentru 44 de miliarde de dolari. Antreprenorul a refuzat să cumpere, cauza fiind după parerea Domniei sale pentru că „Twitter nu a răspuns solicitărilor de conturi false de rețele sociale”. Procesul va începe pe 17 octombrie 2022, se va desfășura într-un mod accelerat în cinci zile.

Vrei mai multe informatii despre Elon Musk? Citeste alte articole interesante pe site-ul Bani Marunti!

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *