Card PayPal in Moldova

Moldovenii cauta din ce in e mai des metode alternative de a utiliza banii, mai nou isi doresc un card PayPal, pentru ca le este imposibil sa-si mute banii din conturile lor fara a plati taxe enorme. Noul card este contactless, deci poti plati fara sa mai pierzi timpul, iar pentru sume mici nu mai este nevoie nici PIN-ul. CA sa-l obtii ai nevoie de un cont PayPal Cash, citeste mai multe aici. Cardul PayPal nu este disponibil in acest moment decat in SUA si Italia, in Romania si Republica Moldova nici vorba. In schimb poti avea unul Wise sau Revolut.

Card PayPal in Moldova

Cand o sa fie disponibil cardul PayPal in Moldova nu se stie, poate dupa e va adera la Uniunea Europeana, desi daca ne gandim ca nici Romani nu este inca in lista, probabil ca va mai curge apa pe Prut pana o sa poata moldovenii sa foloseasac toate optiunile de plata disponibile in lumea civilizata. Voi ce optiuni folositi in clipa de fata?

Dezavantaje card PayPal: curs de schimb nu tocmai favorabil, la transferul de bani in afara de prieteni si familie se percep comisioane, iar de la bancomate platesti la fel comisioane destul de piparate. Oricum putina lume mai foloseste azi PayPal in afara de anumite plati pe internet, alimentarea este cat de cat costisitoare iar transferul de bani in propriile conturi este la fel de sumpa. Am facut odata transferul in cont de euro la o bana romaneasca, banii au fost convertiti automat in lei, apoi iara leii in Euro. Adica am platit de doua ori transferand din EURO in EURO, nu a fost tocmai placut, mai ales ca suma era destul de mica, cam 50 de euro, din care am primit 34.

In schimb poti sa-ti descarci aplicatia celor de la PayPal si o sa-ti fie mai usor, mai ales a nici cardul Revolut nu e disponibil in Republica Moldova, dei prea multe optiuni nu ai. Sa speram a acum cand lumea are nevoie tot mai mult de tranzactii externe se va rezolva si problema cardurilor cu comisioane mici,

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *