Cat primesti de la Cartea Recordurilor?

Cati bani primesti de la Cartea Recordurilor, daca ai norocul sa fii admis? Unii zic ca ai sansa sa iei ceva bani daca stabilesti un record mondial inscris in Guinness Book, dar altii spun ca de fapt dai bani ca sa ti se examineze cazul, ca nu vin aia atata amar de drum doar daca le scrii. taxa e mica, doar 5 lire parca, daca esti o singura persoana, daca esti grup dai mai mult. Daca te grabesti si vrei sa-ti raspunda in cinci zile, taxa e mai mare. Am auzit ca niste romani da au intrat in Cartea Recordurilor pentru cel mai mare gulas, sau ma rog asa ceva, au primit 125.000 de dolari, dar sub forma de promovare tot la ei in carte. Adica zero bani au primit.

Cat primesti de la Cartea Recordurilor?

Poate ca vei primi ceva bani daca dobori un record Guinness, dar nici atunci nu prea cred. Deci cine viseaza sa se imbogateasca cu banii de la Cartea Recordurilor sa-si puna pofta in cui. Atunci e primesti de la ei? Pai un certificat cu care sa te lauzi, asta primesti. Poate reusesti sa vinzi certifiatul ala si faci ceva banuti, ca altfel nu ai ce lua de nicaieri. A, poate te cheama pe la televizor, uite romanul u cea mai lunga pijama din lume, sau cu ceapa cea mai mare. In rest, stai in banca ta, nu merita efortul daca numai la bani ti-e gandul.

Romanii tot viseaza sa ia bani de la Cartea Recordurilor, sau ma rog, de unde o fi numai lovele sa fie. Uite nu-s, pentru asta trebuie sa muncesti, nu sa astepti sa primesti.

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *