Cât mai costa publicitatea online?

Publicarea unui articol sponsorizat pe anumite site-uri cu ceva autoritate si trafic poate sa-ti aduca bani frumosi, undeva pe la 70 de euro daca-l redactezi tu. Mai exista si varianta de a posta permanent pe anumite portaluri, pe baza de abonament. E mai ieftin, dar evident ca trebuie sa dai macar 500 de euro pe an daca vrei sa publici peste 20 de articole. Eu zic ca merita, e avantajos pentru ambele parti, mai ales daca aceste articole sunt scrise ca sa atraga public, sa fie cautate si citite. Avem si noi cam 5 – 6 portaluri pe care suntem dispusi sa oferim conturi de autori celor ce scriu articole de calitate.

Cât mai costa publicitatea online?

Multi cred ca publicitatea online este ieftina, spre zero costuri, fara a tine cont ca pe tine te costa ceva bani a intretii mai multe site-uri. Noi platim de exemplu anula undeva la 2000 de euro, ne recuperam banii indiferent daca publicam sau nu articole pentru terti, dar nu am posta un articol cu mai putin de 200 de lei. Evident ca dam si factura pentru banii incasati, ca asa e legal si normal. Mai scriem articole contra cost, fara a folosi AI-ul, ( renumitul Chat GBT sau alte ajutoare de acest fel), inca mai avem timp si resurse sa le scriem manual. Flosim AI-ul doar pentru documentare, e mai rapid si teoretic mai eficient.

Asadar daca ai nevoie de articole, fie ele si plasate pe unul din portalurile noastre, nu ezita sa ne scrii si sa ceri o oferta. Poate ca ajungem la un punct comun, avantajos pentru fiecare. Cu siguranta ca fara a te promova eficient nu vei avea cum sa cresti, iar fara asta nu ai sa ai venituri. Gasim noi cumva o varianta sa te ajutam, chiar si cu sfaturi ( gratuite – ca nu ne doare mana sau gura sa o facem ). Banii sunt un instrument, necesar si indispensabil, dar nu inseamna ca sunt un scop in sine, nu mai zic ca nu sunt totul in relatiile dintre oameni. Asadar repet: suntem aici ca sa te ajutam, nu ca sa-ti luam banii ( marunti de altfel pentru multa lume! ).

News Reporter
Salut, sunt Teodora Prehorov, o rusoaica din Romania care scrie pe site-ul acesta pentru bani mărunți, pot scrie in romana si rusa, evident contra cost. Deci lasati mesaj daca doriti sa scriu pentru voi ( sunt content writer profesionist! )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *