Image Creator cu Designer de la Microsoft

Ne place sau nu, in curand cu totii vom folosi AI-ul pentru a concepe chestii interesante, azi m-am jucat putin cu Image Creator – Designer de la Microsoft si mi-a iesit poza de mai sus. N-am facut mare branza, i-am zis sa-mi creeze o poza pentru transport de persoane din Romania in Germania si retur, asta a iesit. Deja inteligenta artificiala poate cera texte, poze sau filme destul de usor. Nu zic ca poate inlocui un artist sau un content writer, dar face chestii destul de interesante, unice – iar asta chiar conteaza.

Image Creator cu Designer de la Microsoft

M-am jucat si eu putin cu Image Creator si Designer de la Microsoft, mai am cam 10 credite, nu stiu cum va fi dupa, dar pana acum sunt multumit de rezultate. Sa vedem daca sunt si costuri, daca reusesc sa-l conving pe AI sa faca ceva mai interesant decat ceea ce ofera la scrierea unui simplu text. Nu sunt 100% sigur ca va inlocui in scurt timp designerii umani, dar cumva le va usura munca cu siguranta. Am probat pana acum cam  tot ce e pe piata legat de inteligenta artificiala, nu pot spune ca e cine stie ce, dar e un pas inainte.

Cu Chat GBT poti modela texte, cu Designer poti face poze, deci daca o sa folosesti tehnologia inclusiv pentru a genera continut video, in curand o sa vedem chestii interesante in mediul online. Depinde de noi si de imaginatia noaostra cum vom folosi aceste instrumente in viata reala, pentru a genera profit ( venit ). Azi discutam de exemplu cu un specialist SEO, care-mi vindea gogosi despre faptul ca el ma aduce pe prima pagina in cautari. Abia astept o discutie mai amanuntita, sa vedem daca are macar un discurs mai bine facut, decat ce ne spune pe tema asta AI-ul.

Niciodata inteligenta artificiala nu va inlocui omul, pentru ca oricat ar fi algoritmul de bun, deciziile nu sunt mecanice, e nevoie de mai mult ca sa fii Michelangelo sau da Vinci. Imaginatia este apanajul omului, sentimentele, la fel. Viteza de lucru sau alte chestii pot fi apanajul masinilor, forta, paote chiar si productivitatea, dar fara factorul uman nimic nu va merge.

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *