Cand politicienii afla ca sunt dati afara … din partid

Ma amuza cum de fiecare data cand este exclus un membru de partid imediat el descopera ca partidul e putred iar acesta la randul lui ca persoana exclusa este una rea. Nu face exceptie nici doamna Diana Sosoaca, care vezi matale – a descoperit ca partidul din care a fost exclusa – AUR – este unul care nu merita increderea cetatenilor. Dar uite ca datorita partidului are ea azi un scaun caldut in Parlament si o pensie de smecher asigurata. Plus alte sute de avantaje pe care evident nu le-ar fi avut daca nu era pusa pe listele lor la alegeri. Dar ce mai conteaza asta cand totul este despre ciolan?

Cand politicienii afla ca sunt dati afara … din partid

Chiar daca est eevident ca madam Sosoaca a fost data afara din AUR pentru declaratiile ei din Parlament, ea ne explica ca nu e asa, ci ca de fapt sunt interese materiale la mijloc. Ca membrii partidului sunt „obligati” sa seta la hotelurile domnului Marius Lulea, unde nu ni se zpune daca sunt sau nu conditii ok de cazare. Ca daca sunt, atunci e ok, face omul de la partid niste bani, iar membrii se cazeaza super ok. Asa as face si eu daca aveam hotel si membrii mei de familie se cazau oricum undeva. De ce sa dai banii la straini?

Tot doamna Sosoaca ne spune ca membrii de partid trebuie sa cotizeze cate 2000 de lei lunar, ceea ce pare o minciuna, ca au o gramada de membri care nici nu incaseaza atat. A, parlamentarii? Pai sa dea, ca de aia au fost pusi pe liste si acum iau banii de la Parlament cu sacul! Ma intreb daca ar fi declarat asta si daca nu era exclusa. Batem palma ca tacea malc? Ca ii era bine la AUR, macar ca sa poata urla prin piete fara rost. Acum ca nu mai e membru de partid probabil ca drumul ei politic s-a terminat, maxim 4 ani si gata, inapoi la barou. Munca nu e pentru smecheri, e doar pentru noi astia din clasa de jos, numita uneori „muncitoare„.

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *