Cine este Andrei Antoniu

Am facut greseala sa ma abonez nu stiu la ce chestie si am dat de Andrei Antoniu, un tip care te invata sa faci bani online la minut. Baiatul asta este tanar, are deja aproape 10 K urmaritori si face cam 200 de viziualzari pe YouTube! Mama ce de audienta, ar zice unii. Nu stiu daca a strans umraritorii astia pe vremea cand te invata cum sa iei BAC-ul sau recent, as putea afla asta pe socialblade, deci hai sa vedem ce ne spun baietii astia care urmaresc online-ul. Aflam ca are 69 de clipuri urcate, a pornit prin 2019 si am tot atunci a strans adeptii.

Cine este Andrei Antoniu

Baiatul asta, Andrei Antoniu te convinge ca poti face 3240 de euro n doua zile. Asta este el mai recent studiu de caz al sau, asa a hai sa vad si eu cum e posibil asa ceva. Am deschis clipul si era sa cad pe jos, am de vazut 50 de minute. Am sarit la minutul 20 si am descoperit  ca elevul sau ne explica in engleza ceva ce i-a zis clientului sau.  Fara sa stau atent la e povesteste omul ala – Claudiu – am inteles a el ofera servici de coach, la strainezi. Ma si miram eu sa vezi um vine un roman sa-t dea o gramada de euro pentru un contract online. Acum ca a gasit gusterul care sa plateasca un guru online, ce sa zic? Bravo lui, la mai mare!

Parerea mea? Baiatul asta Claudiu, care nu poate spune in romana ce i-a zis unuia in engleza e de aur. Andrei Antoniu are cu ce se lauda, a facut treaba buna, n-am ce zice. Abia acum am vazut ca e un video din 2020, iar singurul comentariu e cam asa:

Salut Andrei ti-ai urmarit un video in care spuneai cum sa iti iei examenele usor! Eu sunt clasa a VIII si urmeaza sa dau examenul de evaluare national

Bai, ai inteles cum sta treaba? Elev de clasa a VIII-a, iar Claudiu vorbeste cam asa: “Eu tot timpul am crezut ca ca sa faci ceva in viata ai nevoie de faclutate, dar nu e asa.” – am incheiat citatul.  Pai evident ca ca sa faci ceva nu faci ca ca. Poate ca la engleza sta omul mai bine, eu la faza asta nu merg mai departe, nu mai spun nimic nici despre Andrei Antoniu si nici despre cursurile lui. Or fi gratuite, or fi pe bani – revin peste un an cel devreme la tema asta.

News Reporter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *