Vremea in Bucuresti

Azi avem cod roșu de furtună în București, Ilfov și Giurgiu. Au fost emise mesaje RO-ALERT, asa ca fiti atenti unde va parcati masina, pe unde umblati si cum plecati de acasa. Va era dor de ploi torentiale, descarcari electrice si cantitati mari de apa pe metru patrat? Urmeaza azi la noi in capitala, deci iarasi pasaje inundate, copaci cazuti si trafic infernal. Baietii de la Meteo spun ca vor fi 50 de litri pe metru patrat, adica din belsug apa, cine are galeti sa le umple, mai facem economie la apa.

Vremea in Bucuresti azi

Am deschis rubrica asta ca sa avem unde sa scriem de fiecare data cand vor fi alerte de vreme rea, fie ele ploi vara sau ninsori iarna, primavara si toamna sa speram ca nu va f cazul sa dam astfel de stiri. Mai jos vedeti prognoza meteo pe toata saptamana, maine va fi mai rece, temperaturile nu vor depasi 25 de grade in capitala, iar vineri va ploua din nou. La fel vom avea precipitatii si sambata, apoi vremea se incalzeste din nou, temperaturi de vara, ne sufocam in apartamente.

Nu stiu daca vom reusi noi sa inlocuim serviciul meteo de la Google, mai usor de vizualizat diret p etelefonul mobil, dar de ce sa nu avem si rubrica meteo pe site? Am eu impresia ca aceasta rubrica se va transforma de fapt in stiri despre ce urmeaza dupa ploile de vara, dupa ce cad zapezile iarna, copacii care cad la prima adiere de vant, caci cu siguranta nu va veni nimeni aici sa vada cate grade vor fi la umbra in Bucuresti.

News Reporter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *