Sandro Machado a plecat de la Vocea Romaniei

Cand Irina Rimes a pus-o pe Refanaharivola Elisoa Cynthia cu Sandro Machado la duel a fost clar ca nu are o viziune legata de castigarea competitiei. Moldoveanca din Madagascar a parasit repede echipa Irinei, a trecut la Horia si Theo, iar apoi a revenit peste Prut la viata ei obisnuita. Acum la etapa semifinalelor i-a dat lui Sandro sa cante varianta charleston a melodiei „drumurile nostre” pe care doar cei de la BZN au reusit sa o readuca la nivelul la acre o ridicase deja Dan Spataru. Trecand peste treaba ca a fost cel mai slab show de pana acum al emisiunii, cand toate melodiile au fost „pocite” in variante care de care mai bizare, fac o previziune: Horia si Theo Rose vor castiga anul asta premiul cel mare!

Sandro Machado a plecat de la Vocea Romaniei

Irina Rimes avea sanse mari sa ridice trofeul de anul acesta al emisiunii Vocea Romaniei, avea multi concurenti cu potential, dar s-a cam jucat cu sansele ei si prin urmare acum este la cel mai scazut nivel ( al sanselor ). Evident ca nu am cum sa stiu ce va urma, ce melodii vor alege antrenorii, asdara poate ca de fapt va lua premiul Vlad Musta, cine stie? Oricum odata cu plecarea lui Sandro, Irina a pierdut al doilea atu din mana. Asta e, poate ca nu e lasata sa castige, sau poate ca ea inca nu a aflat cum se face asta.

E greu sa castigi Vocea Romaniei cu concurenti care nu-s romani, dar s-a intamplat de cateva ori, tocmai pentru ca antrenorii au stiut cum sa faca asta – melodii bune pentru voci si mai bune. Chiar ma intreb ce s-a ales de Julie Mayayadin Echipa lui Brenciu. Evident ca a canta Ochii tai a Elenei Cârstea nu-i tot una cu varianta aleasa de Irina Rimes pentru Sandro.

Am sa-i urmaresc cariera in muzica a lui Sandro Machado, Irina daca are ceva inspiratie ar putea face cateva proiecte cu el, pentru ca e pacat ca l-a pierdut atat de repede din echipa. Nu zic ca cei ramsi in cursa nu sunt buni, anul asta chiar au venit concurenti excelenti ca voce, dar se pare ca antrenorii nu s-au ridicat la nivelul lor in 2023. Cel mai slab mi se pare azi Tudor Chirila, dar sa nu anticipam ( surprize pot fi oricand).

Am sa inchei cu o intrebare: ati observat ca cel mai des se dau melodii masculine interpretilor „feminini” si invers? Nu mai zic ca ai impreisa ca nu au facut muzica la viata lor ( antrenorii ), daca nu au aflat inca ca nu poti folosi vibrato pe vocile „pițigăiate” si ca vocile grave transmit emotiile. Asta e viata de artist, uneori mai esti si trist!

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *