Revolut – Floki ( cum sa câștigi gratis )

De cand am Revolut am castigat gratuit cam 100 de lei din criptomonede cu raspunsurile la Quiz-uri, azi am primit inca 2 lei si ceva ( pentru ca am doua conturi, evident! ), pentru Floki – nu e mult 1,20 de lei, dar se aduna. Va dau mai jos o poza ca a raspundeti si voi rapid si sa va incasati banutii ( marunti de tot, dar sunt GRATIS! ). Chiar daca in poza aveti intrebarile si raspunsurile in engleza, voi trebuie doar sa alegeti pozitia selectata de mine si asta e tot! Eu mi-am pus jumatate din sume pe numele meu si jumatate pe al lui Teo, ea are BTC si eu restul.

Revolut – Floki ( cum sa câștigi gratis – raspunsuri Quiz)

Chiar mi-a placut ideea celor de la Revolut cu aceste criptomonede, nu stiu cum era daca le pastram pe toate in portofoliu, eu am ales doar cateva, pierzi ceva maruntis la conversie, dar asta e, oricum ramane suficient si speri ca una din cele alese sa creasca si sa ai si tu un ban de concediu gratuit. Floki e de fapt ceva legat de vikingi, dar pentru noi romanii numele e haios. Vedeti ca si la prima intrebare despre cum sunt numiti membrii comunitatii, raspunsul este 2: vikingi Floki.

Mi-a placut intrebarea despre misiunea Floki: sa devina cea mai cunoscuta si folosita criptomoneda, am mari dubii ca o sa fie asa, dar sa avem noi norocul sa se dubleze macar ( nu zic ca un 10 x nu ar fi ok, desi si asa o sa ai 12 lei, deci aproximativ 2 EURO ). A, ca sa nu uit, am pus la staking niste Polkadot, cica o sa am undeva la 11% dobanda, ceea ce nu e rau. Chiar daca a scazut destul de multisor, la 12 luni sta pe plus, ceea ce este ok.

Ma gandesc sa investesc putin si in AUR, nu partidul lui Semeon ci metalul pretios. Evident ca daca o sa iau de cativa euro nu o sa fac avere, dar ai pus ceva deoparte, cine stie cand o sa te bucuri ( tu sau nepotii tai! ). Iar la final va intreb dac ava ajuta sa mai postez raspunsuri la Quiz-urile de la Revolut pentru criptomonede, ca sa va luati banutii mai usor.

News Reporter
Salut, sunt Teodora Prehorov, o rusoaica din Romania care scrie pe site-ul acesta pentru bani mărunți, pot scrie in romana si rusa, evident contra cost. Deci lasati mesaj daca doriti sa scriu pentru voi ( sunt content writer profesionist! )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *