Răzvan Bălănescu nu le știe pe toate?

Nu stiu de ce am scris articolul asta despre Răzvan Bălănescu, ca nu le știe pe toate sau doar pentru ca era deja inceput si nu l-am publicat acum cateva luni? Dar cum inca nu e ora zero, deci mai suntem in 2023 si toate articolele despre el abia daca au stras catvea sute de vizualizari ( deci e clar ca nu prea vrea sa stie lumea nici cate firme are, nici cati bani face din cripto sau alte chestii din astea, nici macar parerile lui despre Car Vertical nu mai au cautare, eu ma ambitionez sa scriu pe subiect. De ce? Poate ca e toutsi cineva curios sa citeasca si sa nu mai ia teapa.

Răzvan Bălănescu nu le știe pe toate?

Citeam pe blogul unui vlogger ( intentionat am scris asa ), ca Răzvan Bălănescu a luat de buna stirea ca nu o sa mai poti circula in curand mai mult de 6.500 de km cu masina cu motor cu ardere interna. Trec peste faptul ca Ravan ne sfatuia sa nu ne luam masina noua, ca nu renteaza ( imediat ce a dat de cascaval, exact asta a facut, da el nu e ca toata lumea, doar da sfaturi – inutile! – de multe ori. ).  Eu nu l-am ascultat si mi-am luat doua, sa fiu contra lui – desi repet nu am banii lui. Parca am vrut sa scriu si eu despre asta, dar m-am razgandit, mi-au luat-o altii inainte.

Răzvan Bălănescu recomanda o gramada de chestii de care el nu tine cont, se razgandeste, dar nu-i el de vina ci abonatii aia. Vazand cate aberatii sustine ma intreb daca si chestiile tehnice, legate de masini sunt corecte sau or fi la fel de fanteziste. Ca el vrea doar sa vanda si sa faca bani din traficul de pe YouTube, de la diversi sponsori inteleg, dar nici chiar in felul asta. Ar putea sa spuna macar ca la postarile despre investitii – nu ma pricep, imi dau cu parerea. Ar insemna mult pentru „obrazul” lui, dar si pentru unii ca mine, care ar sti cu ce ochi sa priveasca informatia.

In rest cam la asta se reduce totul, sa te dai mare ca ai N-spe apartamente pe care le inchiriezi in Bucuresti, ca mai cumperi niste aur, argint sau platina, ca tot omul de altfel. Uite, eu rotunjesc fiecare plata la 1 leu in Revolut si pun in SAFE-u, apoi iau niste metale pretioasa la final de luna. Am strans deja aproximativ 88 de centi si tot imi creste portofoliul. Mai trebuie sa astept cativa ani, apoi sa-mi iau o vila pe malul Mediteranei ( Atlantic sau Pacific !? poate ).

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *