Primul site care ia la bani marunti totul

Azi, pe 18 ianuarie 2021 am achizitionat primul nostru domeniu de la RoTLD, l-am luat ca de obicei la fler, adica mi-a placut si l-am luat, mai ales ca aveam de mult de gand sa trec pe .Ro, mai ales ca sunt si mai ieftine domeniile. Initial aveam un plan cu acest domeniu, acum ma gandesc ca pot sa fac mai mult, sa luam la bani marunti diverse nise si sa le disecam pana cand vom intelege mai bine despre ce este vorba. Asa ca probabil vor apare in timp diverse categorii, inclusiv cele economice, care vad ca sunt la moda. NU cred ca va lipsi nici politica, economia, sau de ce nu viata online.

Primul site care ia la bani marunti totul

Daca ai ajuns aici inseamna ca am reusit sa fac primul pas catre tine: fie pe Social Media fie de ce nu, prin contact direct. Asa ca daca-ti place ideea, ma poti incuraja cu sfaturi, ce ai vrea sa citesti aici si ce te-ar face sa vii zilnic sa intri in prima mea comunitate de comentatori. Pana acum nu prea voiam comentarii pe site-ul meu, eram mai interesat sa ofer informatii utile. Acum vreau mai mult, probabil o sa iau la bani marunti cam tot ce-mi pica in mana – vorba vine mana, in ochi sau urechi de fapt.

Nu stiu cat de bine am facut, mai ales ca am platit prin PayPal domeniul si evident unii mai iau si taxa suplimentara pentru asta, dar cum nu aveam cardul la mine si nici salvate datele lui pe laptop, asta a fost singura optiune sa iau ce am vrut si cand am vrut. As si asa zic unii ca dupa c ebagi numele unui domeniu bun pe .Ro, dispare ca prin minune si nu-l mai ie decat cu minim dublul pretului initial.

Probail ca o sa insist si pe categoria banilor, investitiilor sub diverse forme, ca na – e destul de ofertant domeniul asta. Poate stabilesc si niste colaborari, pe baza celor peste 100.000 de cititori din Social Media pe care ii am sub mana. Dar mai e mult pana acolo, am de lucru la site, sa-i dau o forma si un continut cat de cat interesant. Ne revedem in urmatorul articol, care sper eu sa nu mai fie tot general.

News Reporter

1 thought on “Primul site care ia la bani marunti totul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *