Plati online pe site-ul tau

Ma bate gandul de ceva vreme sa implementez un procesator de plati pe site-ul meu, mai exact microplati – in ideea sa cer si eu ca altii niste maruntis de la cititori, binevoitori sau ma rog, de la cine o fi dispus sa-mi dea un ban pentru o inghetata. Am vazut un renumit blogger ca si-a pus stripe, usor de implementat, comisioane mici – sau ma rog 1 leu + 1,4%. Ideea este ca iti iei banii cam peste o saptamana, dar pana la urma asta e cea mai mica problema, cand iau banii direct pe card. Partea buna este ca oricine are un card iti poate face plata imediat, fara sa mai deschida aplicatii, etc.

Plati online pe site-ul tau

Asadar Stripe.com este disponibil si in Romania de prin 2020, PayPal a devenit ceva mai costisitor – ce zic eu ceva, foarte – Revolut nu ma risc sa-l pun asa pe toate zidurile, deci pana la urma de ce sa nu folosesti procesatorul asta de plati pentru micile atentii online? Ii faci cuiva un serviciu? Pac a facut plata, nu mai zice ca o sa ajunga la banca, ca asa si pe dincolo. Un Click si a platit, apoi iei tu banii cand or ajunge.

Tot romanul cauta un procesator de plati ieftin, adica sa fie comisioanele cat mai mici. pe langa asta ar mai trebui sa fie universal, adica sa accepte plata cu cardul – orice card, fie el Visa sau Mastercard. Va dati seama ca daca ai de primit in general microplati, nu vrei sa dai jumatate din suma sub forma de comision. Oricum prima etapa este sa gasesti de la cine sa iei banii, cum ai sa faci asta este partea cea mai usoara. Daca o poate face omul direct de pe telefonul mobil, este excelent.

Cum sa-ti monetizezi grupul sau pagina de FaceBook, iata intrebarea secolului. O idee ar fi microplatile pentru membri – nu obligatoriu, dar na – ca sustinere, pentru munca pe care o depui ca sa informezi, moderezi, etc. Intre timp ma mai gandesc cum sa fac rost de bani, ca de astia e mereu nevoie – nu stiu de ce, dar toata lumea are nevoie de ei, inclusiv noi – adica echipa bani marunti. Maruntis, evident – sa fie de o acadea, o cafea sau daca e cazul poate fi si o masina electrica [ am auzit ca’s la moda! ]. Am incheiat si eu intr-o nota mai glumeata, ca pana acum nu stiu sa va spun mai multe despre Stripe.com, dar asa cum am zis, vad ca unii deja folosesc si nu se plang [ fie nu incaseaza si nu au ce sa zica, fie este super ok si leul ala e platit cu folos ].

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *