Plata cu cardul obligatorie de luna viitoare?

Desi ma bucura vestea, sincer sa fiu nu stiu cum o sa faca asta posibil la doua legaturi de patrunjel. In primul rand in Romania nu avem internet peste tot, deci cum montezi POS-ul ala? Daca vinzi produse ieftine, de cativa lei ( porumb fiert, seminte de bostan, etc. ) ce faci? Pui pretul dublu ca sa-ti iasa comisioanele pentru plati cu card-ul? Cicolacu asta e fratele mai mare a lu’ madam Sosoloanca, adica tot fara minte. Trec peste faptul ca inca nu mi-e clar ce e cu plata CASS-ului, e minim 2000 de lei indiferent de venituri, pana la limita a sase salarii minime pe an ( iar aici cat e salariul asta? 3700 sau defalcat? ).

Plata cu cardul obligatorie de luna viitoare?

Ce faci daca vrei sa te conformezi legii? Punctul unu: faci plata pe internet, ca nu am vazut sa scrie in lege ca trebuie POS – scrie cu cardul, deci se poate si online! Cat costa procesarea sumelor, aici deja e o alta problema, noi micii afaceristii incercam de mult sa gasim solutii pentru microplati, iar concluzia mea este ca o sa ne ia cel putin 50% statul si 50% bancile, deci o sa muncim pe gratis. Sau varianta mai plauzibila, o sa ramanem cu 10% din sume, dar preturile se vor dubla sau tripla, ca sa ai de unde scade toate aceste obligatii.

Nu stiu ce idei le mai vin celor de la guvernare, probabil sa nu mai avem bani, sa le lasam doar lor posibilitatea sa se chinuie cheltuind, noi sa mergem pe cartela, sau sa ne dea ei ceea ce cred ca meritam. Totul in numele evaziunii fiscale, pe  care mai marii tarii o practica su succes de peste 30 de ani. Oare nu acolo trebuiau legi noi, nu la amarasteanul cu minimul pe economie, fara smartphone si conturi „grase” in banci? Doar intreb, iau la bani marunti toate aceste nimicuri, caci nu o sa schimb eu nici perceptia si nici legile date de guvernanti.

News Reporter
Salut, sunt Teodora Prehorov, o rusoaica din Romania care scrie pe site-ul acesta pentru bani mărunți, pot scrie in romana si rusa, evident contra cost. Deci lasati mesaj daca doriti sa scriu pentru voi ( sunt content writer profesionist! )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *