Planuri pentru 2024

Desi poza e de la alt articol, de fapt reprezinta evolutia citititorilor pe unul dintre cele mai bune articole din anul asta, asa ca undeva ar trebui sa fac o schimbare in 2024. Acum sase luni eram pozitionat pe 3 ( eu cand din TOP 3 ma vad fix pe trei, ma enervez!). Hai sa te vad acum tanti Mioara, cand ai ajuns pe pagina doi! Asta este o lovitura, ca sa zic asa, pentru ca la mine planul era sa tot cresc traficul pe site, care azi trebuie sa recunosc ca a fost super ok, desi sunt sigur ca nu e datorita muncii mele asidue.

Planuri pentru 2024

Planul principal este sa cresc cumva incasarile din cafele, sa zic asa macar una pe zi ( oricum o beau, de ce sa nu o plateasca clientii mei? ). Pe locul doi ( desi era mai normal sa fie pe 1 ) este sa aduc aplicatia aia de transport pe linia de plutire, adica sa am macar un transportator la 2 judete ( ar fi super sa fie 41 in total, dar asta e clar doar vis nu plan! ). Am mai luat un domeniu .online, de parca doua nu erau suficiente, asa ca acum am trei si ma usuca la bani ( a trecut de 50 de euro un domeniu + alti bani pe hosting! ).

Ar mai trebui sa fac cumva sa valorific orasele alea care tin domeniile blocate ( Bucuresti, Iasi, Tulcea, Cluj si Arad ), chiar daca deja capitala s-a mai dat pe brazda, macar isi socate cumva cheltuielile de intretinere. Da, cred ca ajung atatea planuri, ca si daca fac mai multe nu ma vad in stare sa le duc la bun sfarsit, deci degeaba le mai fac. A, pe plan material sper la o dublare a veniturilor, ca sa am de unde da la stat impozite si taxe, altfel raman doar cu platile, desi cine stie – poate se gaseste cineva sa vrea un cont de autor pe site, platit evident ( 2500 de lei pe an zic eu ca e un pret decent ), iar el poate scrie ce vrea si cand vrea atat timp cat respecta un minim de cerinte editoriale.

Intr-o vreme mai scriam articole pentru altii, contra cost cum se zice, dar sincera sa fiu m-am cam lasat, pentru ca nu se prea plateste bine, iar de cand a aparut asta cu Chat GBT, care le scrie gratis, cine sa-ti mai dea bani sa ii scrii articolele? Ar mai trebui sa valorific cumva cei aproximativ 300 de mii de membri de prin grupurile de FaceBook, dar asta e chiar o idee pebntru alt an.

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *