Moldindconbank si PayPal

De multa vreme bancile din Moldova, cum ar fi Moldindconbank sau Victoriabank dau posibilitatea moldovenilor sa foloseasca Paypal conectat la un cont sau card din Moldova. Ideea este ca nu toata lumeqa poate face asta la toate bancile din Moldova, de exemplu persoanele juridice pot să lege cardul Visa Business de un cont PayPal Business daca au contul deschis la Victoriabank . oricum comisioanele sunt enorme la noi in tara, deci pana la urma de ce ai folosi optiunea asta cand pana la urma mai bine o folosesti pentru plati online [ acolo unde merge, nu peste tot se poate sau este convenabil ]. De exemplu mie firma de hosting imi ia un dolar/euro pentru plata cu Paypal.

Moldindconbank si PayPal

Azi am vazut ca un tanat de 19 ani din Moldova avea probleme cu conectarea unui card/cont de la Moldindconbank la PayPal si cerea informatii pe tema asta. varianta cea mai rapida este sa suni la ei pe telefon si sa vezi care-i problema. in majoritatea cazurilor problemele se rezolva, problema ar fi doar ca trebuie sa vorbesti destul de bine limba engleza, ba chiar sa o si intelegi. Chiar daca operatorul este roman, el este obligat sa vorbeasca in engleza – politica firmei.

In rest ce sa zic? Eu mai bine as folosi aplicatia si cardul de la Aircash in loc de Paypal, tot aia e pentru noi, asta daca nu vrei sa folosesti Revolut – multi se plang ca li se blocheaza conturile, deci cine face tranzactii dese cu tertii, ar fi bine sa aiba un cont Business, la care nu se mai pune problema cu dat explicatii de ce primesti sau platesti. Azi poti folosi insa cardurile si aplicatiile de la toate bancile ca sa faci plati online, ce-i drept in Moldova inca e greoi – banca corespondenta, etc. Pana si la contul Revolut anuntat de curand in Moldova sunt ceva probleme, leul moldovenesc nu era ieri in lista de monede acceptate, dar asta este – va veni si ziua cand Moldova va fi conectata la reteaua globala ca orice tara civilizata.

Pe de alta parte de ce sa nu folosesti PayPal in Moldova daca tu crezi ca te ajuta? Deciziile ne apartin in proprtie de 100%, faptul ca poti primi sau trimite bani instant nu mai este de mult o chestie complicata, asa cum am spus si mai devreme, revolut chiar are aceasta facilitate pentru detinatorii de conturi. Asadar ai optiuni, le analizezi si iei decizia cea mai buna. Poti sa-ti faci un cont PayPal, este gratis si Moldova este o tara acceptata de multa vreme in sistem. A, ai grija unde pui adresa, numarul de telefon, etc. Am vazut ca unii au avut probleme, mai ales cand au fost plecati din tara.

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *