Iulian Vizitiu este IULITMx

Iulian Vizitiu (născut pe 14 iulie 1995, cunoscut mai bine in mediul online sub numele de IULITMx (anterior cunoscut sub numele de IULITM și UNKNOWN), este un YouTuber român, cel mai cunoscut pentru înregistrarea de jocuri create de fani bazate pe FNAF (Five Nights at Freddy’s). El creează în principal videoclipuri despre jocurile create de fani FNaF, Garten of Banban și Skibidi Toilet. Este urmarit de peste 8 milioane de tineri – eu zic ca sunt copii, dar asta are mai putina importanta. SocialBlade estimeaza veniturile sale la minim 800 de mii de dolari pe an, ceea ce este impresionant.

Iulian Vizitiu este IULITMx

IULITMx și-a început aventura pe YouTube pe 9 iunie 2013. Inițial, a înregistrat gameplays din The Last Of Us, care nu au avut succes. Gameplays din jocuri precum Mortal Kombat și Plants VS Zombies deveneau din ce în ce mai populare. A doua jumătate a anului 2013 a marcat începutul milioanelor de vizualizări. Producițiile Jumpscare ale FNAF au devenit rapid mai populare ca niciodată. Producțiile ulterioare ale altor jocuri au avut succes, dar mai puțin de succes decât compilațiile sale Jumpscare. În prezent, IULITMx încarcă videoclipuri despre jocurile Garten of Banban și Skibidi Toilet.

IULITMx a avut mai multe canale înainte de OfficialTrailerPCHD, Trailers4PlayStation, GameTrailersIULITM. (și un alt cont care a fost suspendat). Prin intermediul unui cont de Twitter, s-a descoperit că unul dintre conturile sale, numit Iulian Vizitiu, a fost suspendat din cauza unor acuzații de încălcare a drepturilor de autor. Motivul pentru aceasta este că a încărcat trailere de filme care sunt protejate de drepturile de autor.

În plus, în timpul lansării unui mod Friday Night Funkin’ bazat pe Huggy Wuggy din Poppy Playtime, IULITMx a încărcat mai multe videoclipuri „fără efort” legate de acesta și de modurile create de fani, pentru care a primit multe critici din partea publicului său, fără ca IULITMx să răspundă.

În general, IULITMx este acuzat că își folosește canalul ca o „fermă de conținut”, ceea ce este o practică destul de obișnuită pe YouTube și alte platforme de pe internet, pentru a produce în masă, în principal, videoclipuri de calitate scăzută, astfel încât să apară în partea de sus a listei de rezultate și să genereze cât mai mult venit. În acest caz, IULITMx „suge” jocuri populare de groază ale timpului, precum Five Nights at Freddy’s, Piggy, și în prezent încarcă Skibidi Toilet.

In ciuda controverselor legate de numele lui Iulian Vizitiu, canalul sau de YouTube este și azi urmărit de tinerii însetați de jocuri, asa ca o sa stam si noi cu ochii pe activitatea lui, pentru a va informa despre evoluția sa în 2024.

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *