Faiar

Am mai scris eu despre Faiar Silviu, dar ce vad azi pe net pe pozita 1 ma sperie! Pustiul, ii zic asa pentru ca evident intre mine si el e aproape o jumatate de secol, asa ca am decis sa mai scriu despre el. Pe twitch are 112K urmaritori, deci e ceva de capul lui, nu cum zice domnul din poza. OK, nu spune lucruri de geniu, dar ca sa fii urmarit pe Social Media nu de asta ai nevoie, IQ de 160, ci de carisma, iar Faiar are destula. O sa-i dau un twitt sa vad ce zice lumea, chiar sunt curios.

Faiar Silviu, influencer de top?

Faiăr este sau nu este influencer, Silviu Istrate pe numele sau adevarat, aduna rapid pe twitch in live-urile sale lumea. Silviu Faiăr nu lucreaza singur, are un editor pentru video, ceea ce evident ajuta. Daca nu te pricepi sa editezi, ar fi bine sa ai un colaborator, prieten sau cineva dispus sa te ajute gratis la inceput, daca vrei sa reusesti in mediul asta al creatorilor de continut video. Sau ma rog, cauta o nisa unde te poti filma cu telefonul, pe urma daca ai succes, poti imparti castigul cu un astfel de editor video.

Cati bani face Silviu Faiar din Twitch si YouTube? O fi facand ceva bani, la varsta lui nu cred ca ar mai sta pe internet doar de amuzament [ rima involuntara ]. Nu stii cat castga din donatii, pe Socialblade nu sunt date exacte, pe YouTube ori am eu ceva blocat, nu mai vad reclame, ceea ce ma bucura, dar de unde si mai iau YouTuberii bani atunci? Vrei sa-i scrii si sa-l intrebi? Inceara pe faiarsilviu@gmail.com, poate iti raspunde.

Cine este Faiar Silviu? Ne spune Mihai Alexandru-Hash, nu mai tin minte daca am scris despre el – iar mie imi place cand doi YouTuberi isi vorbesc prin clipuri. Ambii fac vizualzari, evident ca majoritatea comenteaza in favoarea celui la care s-a abonat, e haios ce sa mai zic? Nu am aflat cine e Silviu Istrate, mai mult decat stiam: locatie, varsta, etc. Averea, masina sau numarul de la pantofi tot nu le-am aflat, dar sapam, cautam si scriem iar. Poate ne spune unul din cititori, ca nu degeaba intra pe site-ul nostru, unde luam la bani marunti pe toata lumea.

Nici Mihai Alexandru-Hash si nici Silviu Faiar Istrate nu stau rau pe Social Media, doar ca nenea Hash a treut de un milion de urmaritori de mult. Pe de alta parte sa ai 1,44 milioane de urmaritori si doar 14 mii de vizualizari, cum e cazul lui Mihai Alexandru-Hash, ridica un semn de intrebare. Faiar are dublu, deci care e mai bun? Decideti voi, intrati pe canalele lor si apoi va spuneti parerea.

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *