Alex Cozma – atentie cad mere!

Am scris noi despre Ionut Lenghel si l-am sarit pe Alex Cozma de la Atentie cad mere? Baiatul asta a fost pe val o vreme, poate mai este si azi, dar doar pe YouTube, pe Twitter si Instagram o duce mai rau, la Insta a si renuntat de prin 2019 sa mai posteze, nu mergea si n-ai ce face. La fel a fost si cu profilul de FaceBook, nu a prins la public si basta. Pe YouTube insa e o alta poveste, are peste un milion de urmaritori, face cateva zeci de mii de vizualizari, ceea ce e ok pe de o parte, pe de alta nu e un angajament prea mare a urmaritorilor sai.

Alex Cozma – atentie cad mere!

Ziceam ca procentul din acel milion de urmaritori care se uita la clipurle sale e cam mic, probabil si din cauza titlurilor si a subietelor alese: camile si banane. Pe de alta parte, Alex Cozma si-a ales un nume de canal are atrage atentia:  Atentie cad mere! Sa-l fi inspirat Newton? Ma gandesc sa-i iau un interviu, dar sa intre si el aici, sa-mi lase un mesaj ca e de acord. Sa nu-l iau la bani marunti pe urma, cine stie? Recunosc deja ca articolele despre vedete – aka influenceri – merg cel mai bine pe site.

Cine este Alex Cozma de la atentie cad mere? Habar nu am, sincer nu stiu. un YouTuber care a depasit milionul de urmaritori. Mai departe nu am gasit informati despre el nicaieri : ma refer la prima pagina Google, mai departe nu am avut rabdare sa merg. Daca va atrage ceva vizualizari, comentarii de ce NU, ma apuc de cautat, daca nu o sa ramana un subiect abandonat, ca multe altele.

Poti sa crezi asta? A postat despre Alex Cozma pana si Buhnici, iar eu am omis sa o fac, ce fel de site mai sunt si eu? Daca ma invita si pe mine un influencer din asta la un podcast? Ce-i zic despre mine, despre proiectele mele? Alex are un plan pe 8 ani, eu nu am nici macar pe 8 zile. Pai de aia el are zeci de mii de vizionari si eu zeci! Bun, e ora 4 dimineata, mai las scrisul si revin data viitoare [ cand o fi ea sa fie! ].

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *