Djingo (nu) te (prea) ajuta!

Orange se lauda ca Djingo te ajuta oricand ai nevoie de informatii ➤ Intra in sectiunea de Contact ➤ Scrie-ne ➤ Si gaseste raspunsul la intrebarea ta. Ideea este ca nu o prea face, stai minute bune si astepti sa vezi ce se intampla dupa ce primesti mesajul: Te voi transfera in scurt timp catre un consultant Orange. Sunt obisnuit cui asta de la Salt Bank, unde am asteptat deja 25 de minute pe roaming sa vina consultantul de la micul dejun. Daca esti plecat din tara esti pierdut, cu tot AI-ul si tehnologia din lume.

Djingo (nu) te (prea) ajuta!

Desi aici am decis ca discut despre Djingo, AI-ul ala intelgent de la Orange, mai povestesc si despre Salt si customer service-ul lor ( relatii cu clientii mai pe romaneste ). Despre Orange nu mai am ce zice, decat ca am stat 2 ore sa astept sa ma preia un operator, nu am avut eu norocul asta, deci ce sa mai adaug? Ca in sfanta zi de marti, 2 iulie – o declar martea neagra la Orange. Ce voiam? Sa inteleg de ce nu vin SMS-urile, ca in rest este clar.

Pe de alta parte cei de la Salt Bank au fost amabili, am discutat cu ei 45 de minute, dar am rezolvat cam tot ce am facut si cu Djingo. Adica nimic. Am aflat ca sunt la inceput de drum si nu prea au timp sa faca aplicatia mai buna acum, cand profiturile sunt mici ( asta e opinia mea, nu au zis ei ). Am recomandat cuiva aplicatia, am transmis codul ala si am primit nimic, caci nu sunt fondator. Pai de ce sa mai dai link de afiliat, daca nu primesti nimic? Ei, pentru ca sunt ei la inceput. De activat aplicatia fara SMS nu exista varianta, deci cam asta e, nu mai recomand nimanui, doar le zic ca ar fi bine.

News Reporter
Salut, sunt Teodora Prehorov, o rusoaica din Romania care scrie pe site-ul acesta pentru bani mărunți, pot scrie in romana si rusa, evident contra cost. Deci lasati mesaj daca doriti sa scriu pentru voi ( sunt content writer profesionist! )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *