Deep Forest Fest – Festivalul de Muzică Electronică din Râmnicu Vâlcea revine în perioada 12-14 iulie, Under the Sign of the Wolf!

Situat în decorul natural captivant al platoului Fețeni din Râmnicu Vâlcea, Deep Forest Fest se afirmă ca un punct culminant al calendarului evenimentelor muzicale electronice din România, atrăgând un public vast, atât din țară, cât și din diverse colțuri ale lumii. Festivalul, care se desfășoară anual, a evoluat rapid, devenind un reper pentru iubitorii muzicii electronice.

 

Înconjurat de o pădure densă, evenimentul oferă o escapadă de neegalat din tumultul vieții urbane, plasând natura și muzica într-un dialog armonios. Această interacțiune între sunetul pur al naturii și ritmurile sintetice ale muzicii electronice creează un fundal sonor unic, pe care vizitatorii îl pot experimenta doar aici. Atmosfera de festival este una de totală deconectare și reîncărcare, un refugiu perfect pentru cei care doresc să se destindă și să trăiască momente de neuitat sub baldachinul stelelor.

 

Pe scena principală, Deep Forest Fest aduce laolaltă artiști și DJ-i de renume internațional și local. Line-up-ul acestui an include nume ca Aaron Sevilla, Da Capo, Enoo Napa, Sparrow&Barbossa și Simone Vitullo, care sunt doar câțiva dintre maestrii ce vor încânta audiența cu seturi vibrante și inovatoare. Alături de ei, artiști emergenți și figuri consacrate din industria muzicală locală, precum Dirty Nano, Pascal Junior și Adrian Eftimie, aduc diversitate și prospețime programului festivalului.

 

Pe măsură ce fiecare ediție trece, Deep Forest Fest își întărește poziția ca un bastion al culturii muzicale electronice în România, extinzându-și influența și atractivitatea. Este mai mult decât un simplu festival; este o experiență imersivă care fuzionează arta, natura și tehnologia într-o celebrare vibrantă a vieții. Pentru entuziaștii muzicii electronice și pentru cei care caută o evadare din cotidian într-un cadru natural impresionant, Deep Forest Fest în Râmnicu Vâlcea este o destinație de neratat.

 

Detalii suplimentare puteţi găsi pe site-ul deepforestfest.com sau pe reţelele sociale Facebook/Instagram/TikTok: @deepforestfest

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *