De unde iau cartela YOXO?

De cand Orange a lansat noile abonamente ma tot gandesc sa-mi iau o cartela YOXO si sa reduc cheltuielile cu abonamentele la maxim. Intrebarea este de unde o iau si cat o sa fac economie cu treaba asta. Im mod evident va trebui sa-mi descarc aplicatia pe telefon, apoi adio cartela si in plus am doar avantaje, inca nu am auzit sa fie si dezavantaje daca optezi pentru eSIM in locul unei cartele fizice. Am vazut si carcotasi, care se pland de tot felul de chestii, cuma r fi faptul ca nu poti plati txa de pod ( pai eu nu am mai trecut peste Dunare de 10 ani, asadar nu e cazul meu! ).

De unde iau cartela YOXO?

Un dezavantaj mare la cartela YOXO este ca daca renunti la abonament, pierzi numarul de telefon! Aici chiar ai o problema, pentru ca daca ai pus numarul de telefon prin nu stiu ce site-uri, aplicatii ( sa zicem FaceBook, sau si mai rau, aplicatii bancare! ) esti pierdut. Nici macar nu stiu daca ai cum sa rezolvi chestia asta daca serviciile nu sunt din Romania. Eu zic sa suni la Relatii Clienti prin apel la numarul 300, sa pui toate intrebarile inainte sa faci pasul asta ( sa te muti de la Orange la YOXO ).

Nu stiu daca mai gasesti alt abonament la 9 lei pe luna, asa cum se lauda cei de la YOXO ca au, cert este ca la nici doi euro dati ar fi mai bine sa nu-ti pui numarul tau obisnuit ci sa mergi pe un numar de care te poti lipsi oricand. Asa ai doua chestii pe telefon, o cartela ieftina si nu ai nicio problema daca renunti la ei.O problema frecventa este deconectarea din cauza platilor cu intarziere, ma intreb daca ai si chestii gen plata automata din cont, asa cum au o gramada de alte servicii de telefonie. Pe de alta parte, vad si multa lume multumita de portarea la ei, deci cam amestecate reactiile si recenziile din magazinul Google.

Am inteles ca daca te conectezi cu contul Google sunt ceva probleme la cartela YOXO, asa ca va sfatuiesc sa alegeti alte metode de conectare. In plus vad ca multi au vrut sa afle legatura din ei si Revolut, nu imi dau seama ce anume ar vrea. Pe site-ul lor vad ca iti promit 3 luni gratuit la Revolut Premium, dar ar trebui sa te grabesti pentru ca oferta e valabila pana pe 21 decembrie, anul acesta. Pe urma nu mai stiu ce va fi. Evident ca sunt sigur ca de fapt e o chestie complementara ofertei cu doua luni gratis, deci pana la urma ai doar o luna in plus fata de oferta generala. Iar pentru asta ar trebui sa-iti activezi 160 GB la YOXO, prin programul de parteneriat cu Revolut.

Cam asta ar fi treaba cu YOXO, o cartela revolutinara ( si nu prea!), desi sa fim seriosi, daca ai Roaming la 39 de lei cu TVA inclus, ce mai vrei? Nu ai la discrtetie cum ar vrea unii, ai doar 7,37 GB iar astia sunt valabili doar in tarile SEE ( 27 de tari, adica pana la urma e vorba de Uniunea Europeana! ). Pacat ca nu e inclusa si Republica Moldova, ar fi fost o chestie interesanta. Daca ma gandesc ca la alti operatori – cum ar fi Telekom de exemplu ) ma tot freaca ca am stat prea mult in Roaming, ma gandesc sa verific in 2024 cum merge YOXO in Ungaria.

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *