Cristian Chifoi si stirile

Am scris si noi pe 8 iunie desprem faptul ca deja datele statistice arata ca UE a intrat in recesiune, acum 20 de ore [ azi suntem in 11 iunie ] a aflat si Cristian Chifoi ca a venit o perioada de Criza in Europa. Adica ce vreau sa spun este faptul ca omul ia stirile si le spune ca si cum ar fi o descoperire personala. N-am nimic cu Chifoi, dar prea s-a lasat pe tanjeala si pare a fi in criza de idei. Cu toate astea strange lejer in jur de 10 mii de viziualizari la fiecare postare a sa pe YouTube. Prin urmare inca mai sunt tineri care spera ca vor invata ceva de la Chifoi.

Cristian Chifoi si stirile

Daca crede cineva ca e posibil ca domnul Chifoi sa faca milioane de dolari din Memecoin, atunci cred ca deja scriu degeaba despre tepele de pe internet, despre imbogatire in online, etc. Mai bine dau stiri mondene, atrage destui cititori si macar nu ai ce invata din astfel de stiri. Cand aud ca el stie multe despre „Strategia 10x”, sau pe limba noastra sa investesti si sa castigi de 10 ori suma cu care ai inceput, ma pufneste rasul. Tot ce trebuie sa faci este sa aduci mai multa valoare pe piata.

OK, pe de alta parte la mine chiar a mers ideea asta de strategie 10x, pentru daca dai sa zicem 1 euro pe un domeniu, iar la final de an ai strans cu el 100 de euro, nu ai 10x ci chiar 100x! Cristian Chifoi ne da un exemplu stupid: daca ai un client cu care ti-a mers bine, nu trebuie decat sa gasesti alti noua si uite asa ai acel ravnit 10x, ai pornit de la un client si azi ai 10. Nici nu stiu ce contraexemplu sa dau, dar sa zicem ca produci sosoni, sa produci de 10 ori mai mult deja este o problema, de la timp necesar si pana la costuri.

Pe de alta parte are dreptate si Chifoi, toti visam la afaceri scalabile, marea provocare este ca de obicei, cum si cui vindem ce am produs [ se aplica chiar si la munca la birou, ma refer la a vinde ]. Multi viseaza la bani, unii aleg o munca stabila la serviciu, altii se apuca de afaceri, cu totii viseaza la un trai decent si un venit care sa-i faca sa se simta in siguranta. O alta parte nici macar nu se gandesc la viitor, ci traiesc clipa, ziua de azi e cea mai importanta, maine vedem noi ce va fi.

Cristian Chifoi se gandeste la ziua de maine, are afaceri, sta pe YouTube si creaza continut, ce-i drept a trecut de la cel ever green la cel de moment, cum e stirea ca uite ce sa vezi, Germania a tras economia UE in jos. Asa si? Maine nemtii isi revin, vine o perioada de acalmie, apoi iar o scadere econoica, asa este economia asta, oricat de mult ai vrea stabilitate, pe termen lung e imposibil.

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *