Ciprian Cătunescu la puscarie

Cand am scris despre Unguru’ Bulan n-as fi crezut ca o sa fie mai putini cititori ca la Iulia Mîzgan, macar pentru ca intre ei este o diferenta imensa de vizualizari pe Social Media. Da uite ca pana si pe mine, celebra Mioara de la bani Marunti ma mai ia cate ceva prin surprindere.  Nici macar zvonul ca domnul Ciprian Cătunescu „o” fost la puscarie nu a facut prea multa treaba, asa ca am zis ca o sa abandonez subiectul asta. Raman sa-i urmaresc eu pe YouTube pe Fratica si pe colegii lui – pentru cine stie, Ciprian face toate vocile, el lucrand la radio. Adica DA, are si un serviciu, nu e doar YouTuber!

Ciprian Cătunescu la puscarie

Chiar si pe Instagram Ciprian Cătunescu are aproape 20 de mii de urmaritori. Pozele nu au totusi asa de mare efect ca nicte „desene animate” pe YouTube. Iar Unguru’ Bulan nu-i ungur sau maghiar ( o fi tot aia? ), dar e din Baia Mare. Ma gandesc sa trec la Utopia Balcanică, sa vad cu ce se mananca si cine e ins patele ei. Sunt sigura ca o sa fiu placut surprinsa. Da ca sa stati linistiot, la a fost doar un zvon ca Ciprian a fost la puscarie, de fapt a fost o farsa la radio si atat. Dar la noi astea sunt cele mai bune stiri.

Mai cautat ca Ciprian Cătunescu este de fapt Calin Donca si nici asta nu inteleg de ce. Am eu ce am cu anumite vedete de la noi, despre care nu stiu mai nimic, ma informez si eu pe net si scriu despre ele, in ideea ca intr-o zi o sa ma citeasca si ele pe mine. Uite, azi m-au cautat si pe mine cei de la nu stiu ce magazin online de fashion si mi-au propus sa le postez un articol despre ei, ca-mi dau 200 de lei. Daca erau EURO nici macar nu mai stateam pe ganduri, asa a trebuit sa ma gandesc cel putin 10 secunde pana sa zic DA cu voce tare ( ma sunasera la telefonul redactiei! ). Si cand te gandesti ca eu am pus bannerul cu o cafea in ideea ca asa o sa mai fac si eu cativa euroi sa-mi platesc hostingul.

Ma gandesc de asemena ca pe Ciprian Cătunescu il stie multa lume din Baia Mare, asa poate prind si eu o sponsorizare din zona aia ( Maramuresul o fi n Spatiul Schengen sau nu? ). DA, cred ca e momentul sa inchei pana nu ma fac de ras cu atatea cuvinte inutile, pe un subiect care nu e de interes ( chiar sa nu fi avut eu fler cand l-am abordat? ).

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *