Ceea ce contează este ceea ce faci..

Ceea ce contează este ceea ce faci. Orice ar fi. Lucruri mici. Lucruri mari. Chiar și greșeli jenante.
Este important să-ți pierzi timpul. Dași vina pe alții pentru eșecurile voastre. Fiți leneși uneori. Acest lucru este important pentru că doriți să vă atingeți obiectivele. Și în drum spre ele nu mai este loc de scuze. Acest drum a fost parcurs de fiecare dintre marii oameni care au atins succesul în viață.

Sigmund Freud a fost huiduit pe scenă când și-a prezentat pentru prima dată teoriile unui grup de oameni de știință din Europa. A continuat să lucreze și a fost distins cu Premiul Goethe pentru munca sa în domeniul psihologiei.

Winston Churchill, unul dintre cei mai mari lideri politici ai secolului al XX-lea, a devenit prim-ministru la vârsta de 65 de ani, deși a pierdut alegerile. Regele l-a numit în această funcție atunci când fostul prim-ministru a primit un vot de neîncredere.

Albert Einstein nu a vorbit până la vârsta de patru ani, nu a putut citi cuvinte simple până la vârsta de șapte ani, iar mai târziu a fost exclus de la școală. Ulterior, teoria sa a relativității a revoluționat fizica.

Henry Ford nu a reușit ca fermier, a eșuat ca ucenic sau mecanic și a dat faliment de patru ori. Cu toate acestea, el a perfecționat producția de masă.

Stan Smith nu a fost angajat ca alegător din cauza stângăciei sale. Smith a câștigat Cupa Davis de 8 ori și este considerat unul dintre cei mai buni jucători de tenis de dublu din toate timpurile.

Lui Charles Schultz i s-a refuzat permisiunea de a publica toate desenele sale publicate în revista anuală a școlii. Schultz nu a fost angajat la compania Walt Disney. Dar a creat cea mai populară serie de benzi desenate, Peanuts.

Vincent van Gogh a vândut un singur tablou în întreaga sa viață, surorii prietenului său, pentru aproximativ 50 de dolari. A pictat peste 800 de capodopere, dintre care șapte valorează în total 1 miliard de dolari.

Lev Tolstoi a fost exclus de la Facultatea de Drept pentru progrese slabe. Profesorii îl considerau „incapabil să învețe”. Dar a devenit unul dintre cei mai mari romancieri ai lumii (gândiți-vă la Război și pace).

John Creasy a eșuat ca vânzător, funcționar, muncitor în fabrică și scriitor aspirant. A primit 754 de respingeri de la edituri, dar a scris peste 600 de romane și este considerat unul dintre cei mai mari scriitori ai genului polițist.

Hank Aaron nu a reușit să se califice pentru Brooklyn Dodgers și a pierdut primul său meci din ligă cu 0-5. Mai târziu, a doborât recordul de home run din Major League Baseball și l-a păstrat timp de 33 de ani.

A renunța la scuze înseamnă să-ți asumi responsabilitatea pentru fiecare aspect al vieții tale și să-ți creezi un viitor de care poți fi mândru.

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *