Catinca Roman – viata si opera/s

De cel putin o luna ma stradui sa scriu un articol despre Catinca Roman – viata si opera ei [ /s adica sarcasm, ca sa se inteleaga corect ). De cand l-am vazut prima data pe Petre Roman nu mi-a placut – pur si simplu nu e genul meu, asta e. Toti cred ca este tatal Catincai, dar nu e chiar asa – adica este tatal vitreg, ca de aia ii poarta numele, dar de fapt este adusa pe lume de Mioara Roman si  Iosif Zilahy. Din pacate tatal creatoarei de moda s-a stins din viata in 2022 la varsta de 90 de ani. In schimb traieste mama ei, Mioara Roman care a implinit anul asta 83 de ani. Dar traieste la azil, desi are dua fete celebre ( sa nu o uitam nici pe Oana Roman ).

Catinca Roman – viata si opera/s

Asadar Catinca Roman este sora vitrega a Oanei, este creatoare de moda si cam atat. Nu va zic ce meserie a avut fostul ei sot ( de fapt partener – nu s-a casatorit pana azi cu niciun barbat),  Petre Dumitrescu, zis Bebe. Impreuna au o fata, pe Calina Roman – ce sa vezi, este si ea model. Daca despre fostul sot Bebe am zis ca nu va zic nimic, va spun cu ce se lauda Catinca: cu o iubire scurta si pasagera ( mare pleonasm ) cu Dan Bittman. Sa fie daca ea a zis, desi noi stim ca nu au avut o relatie prea calda in presa, dar sa nu intram in amanunte, fara sa stim de fapt adevarul despre cei doi. Stim deja ca Dan a „divortat”, intre ghilimele pentru ca celebrul solist de la Holograf nu a fost la starea civila cu Liliana Ștefan, desi cei doi au stat impreuna 25 de ani.

La cei 55 de ani ai sai, Catinca Roman arata bine – asta daca nu zic nimic despre tatuajele de pe gat – mie ca femeie mi se pare ca se potrivesc ca nuca in perete, dar nu sunt stilista, deci nu se pune parerea mea. Ca sa puteti calcula si singuri peste ani, Catinca s-a nascut pe 22 iulie in anul 1967 ( mai tinerica ca mine cu doi ani! ). A fost se pare mai apropiata de tatal ei Iosif Zilahy decat de mama ei Mioara Roman.

La o emisiune Catinca Roman a marturisit de ce nu s-a casatorit niciodata –  asta desi are o fata cu Bebe, pentru ca n-a fost sa fie. Mai exact a fost o mama singura, care ar fi vrut sa devina medica dar viata a dus-o pe drumul modei. Nici sora ei Oana nu a avut prea mult noroc in dragoste ( mai tineti minte povestile cu Marius Elisei – sotul ei mult mai tanar cu care culmea, a adus pe lume un bebe dragut.

Na, ce sa mai zic la final despre Catinca, fata lui Petre si sora Oanei Roman. Ca este excentrica pentru varsta ei? Ca nu am auzit de ea decat la televizor? Ca sunt poate un pic subiectiva, ca femeie? Ziceti voi mai multe, ca sa vedem si opinia voastra.

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *